Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1000 db találat

Székesfehérvár

kifejezésre
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11

Székesfehérvár keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 61. Nelson Flottalízing Kft.

  Nelson Flottalízing Kft. - Székesfehérvár - Tudakozó.hu Nelson Flottalízing Kft. - Székesfehérvár - Tudakozó.hu

  8000 Székesfehérvár, Mártírok útja 78.

  A Nelson Flottalízing Kft. fő tevékenységként autópark-kezeléssel, valamint erőgépek, technológiai berendezések, hajók operatív lízing (tartós bérlet) útján történő finanszírozásával foglalkozik. Társaságunk üzletpolitikája a kis és középvállalkozások eszközigényének kielégítésére alapul. Fő szolgáltatásunkkal megcélzott ügyfélkörünk a tevékenységéhez több személygépjárművet (5-150 db.) igénybevevő - kereskedelmi, gyártó és szolgáltató cégekből tevődik össze.

  Tevékenységünk alapja, az ügyfél költség-megt...


  Részletek
 • 62. Fejér Megyei Bíróság

  Fejér Megyei Bíróság - Székesfehérvár - Tudakozó.hu

  8000 Székesfehérvár, Zichy liget 10. (Cégbíróság)

  A Magyar Köztársaságban az igazságszolgáltatást a Magyar Köztársaság Legfelsőbb Bírósága, az ítélőtáblák, a Fővárosi Bíróság és a megyei bíróságok, valamint a helyi és a munkaügyi bíróságok gyakorolják. (Alkotmány 45. § (1).)
  Az igazságszolgáltatás keretében védik és biztosítják az alkotmányos rendet, az állampolgárok jogait és törvényes érdekeit, ellenőrzik a közigazgatási határozatok törvényességét, büntetik a bűncselekmények elkövetőit.
  Telephely:
  8000 Székesfehérvár, Zichy liget 10. (Cégbíróság-Tel.:...


  Részletek
 • 63. Alba Regia Hotel

  Alba Regia Hotel - Székesfehérvár - Tudakozó.hu

  8000 Székesfehérvár, Rákóczi u. 1.

  A Hotel Alba Regia*** Székesfehérvár történelmi belvárosa, a középkori Romkert szomszédságában található. A város egyik legnagyobb és legrégebbi múltra visszatekintő szállodája családias hangulattal várja kedves vendégeit. Éttermünkben svédasztalos büféreggelit kínálunk - meleg és hideg ételek színes választékával. Családok részére összenyitható egy- és kétágyas szobákból álló, erkélyes apartmanjainkban tudunk elhelyezést biztosítani. Ifjúsági szálláshelyként szállodánkban diákcsoportokat is fogadunk. Szobá...


  Részletek
 • 64. Sani-Prevent Kft.

  Sani-Prevent Kft. - Székesfehérvár - Tudakozó.hu

  8000 Székesfehérvár, Prohászka u. 42/A.

  A Sani-Prevent 1998 óta foglalkozik humán egészségmegőrző termékek forgalmazásával.


  Részletek
 • 65. Jante Bt.

  Jante Bt. - Székesfehérvár - Tudakozó.hu

  8000 Székesfehérvár, Várkörút 17.

  1997-től dolgozom pénzügyi tanácsadóként, 2004-től független pénzügyi tanácsadóként. Összetett munkám során fő célom, hogy ügyfeleim részére, legyen szó akár cégekről, akár magánszemélyekről, céljaiknak, pénzügyi elhatározásaiknak a legjobban megfelelő pénzügyi megoldásokat, pénzügyi stratégiákat javasoljak, dolgozzak ki.
  Ennek során foglalkozom különféle pénzügyi területekkel, úgy mint hitelpiac, tőkepiac, biztosítási piac optimalizálása. Pénzügyi tervezőként konkrét pénzügyi életpálya és hagyaték tervezé...


  Részletek
 • 66. Logisztár Kft.

  Logisztár Kft. - Székesfehérvár - Tudakozó.hu Logisztár Kft. - Székesfehérvár - Tudakozó.hu Logisztár Kft. - Székesfehérvár - Tudakozó.hu Logisztár Kft. - Székesfehérvár - Tudakozó.hu Logisztár Kft. - Székesfehérvár - Tudakozó.hu

  8000 Székesfehérvár, Vásárhelyi út 7.

  1996-1998: 1996-ban megalakult a LOGISZTÁR Kft. Az előkészítő társaságnak az volt a feladata, hogy elkészítse a beruházási programot és összehangolja a célokat és érdekeket a programban résztvevő tulajdonosok között. Megfogalmazásra került a Székesfehérvári Logisztikai Szolgáltató Központ Komplex programja, mely a fejlesztési elképzeléseket tartalmazta.

  1998-1999: A Komplex Program első lépéseként a közműfejlesztésekkel és a kombiterminál megépítésével megteremtette a működéshez szükséges legminimálisab...


  Részletek
 • 67. Regia Rex Nyomdaipari Kft.

  Regia Rex Nyomdaipari Kft. - Székesfehérvár - Tudakozó.hu

  8000 Székesfehérvár, Alba Ipari Zóna, Zsurló u.

  A Regia Rex Nyomdaipari Kft. belföldi magánszemélyek közreműködésével 1992-ben alakult. Íves ofszet nyomtatással foglalkozunk. Nyomdánk vezetése kezdettől fogva a minőségi munkák gyártására törekedett. Az eredményes működés alapfeltételének a magas technológia és a jól képzett szakembergárda hatékony együttműködését tekintettük. A Regia Rex nyomdában mindkét feltételt megteremtettük, ezt igazolja forgalmunk folyamatos emelkedése, és állandó, visszatérő megrendelőink számának növekedése. Gépparkunk bővült eg...


  Részletek
 • 68. Metalobox

  Metalobox - Székesfehérvár - Tudakozó.hu Metalobox - Székesfehérvár - Tudakozó.hu Metalobox - Székesfehérvár - Tudakozó.hu Metalobox - Székesfehérvár - Tudakozó.hu

  8000 Székesfehérvár, Had u. 1-3.

  A metaloBox Kft. fém öltözőszekrények és egyéb fémszekrények piacvezető specialistája Magyarországon. Termékeink és szolgáltatásaink minőségére és megbízhatóságára talán az egyik legjobb bizonyíték, hogy a Magyarországra érkezett világcégek közül is a legtöbben minket választottak. Kérje ingyenes katalógusunkat!


  Részletek
 • 69. Cooper 66 - Számítástechnikai és Kereskedelmi Bt.

  Cooper 66 - Számítástechnikai és Kereskedelmi Bt. - Székesfehérvár - Tudakozó.hu

  8000 Székesfehérvár, Sziget u. 2.

  Tevékenységeink: számítógépek, számítástechnikai részegységek, alkatrészek, kellékanyagok értékesítése; szerviz: számítógépek, monitorok, nyomtatók javítása; szoftverértékesítés; tintapatron és toner felújítása eredeti gyári töltőanyagokkal, számítástechnikai egységek karbantartása, hálózatok tervezése és kivitelezése.


  Részletek
 • 70. Marcosy Kft. Bútoráruház

  Marcosy Kft. Bútoráruház - Székesfehérvár - Tudakozó.hu

  8000 Székesfehérvár, Kertalja u. 11/a

  Bútoráruházunk német és olasz csúcsminőségű bútorokat forgalmaz, a WECO, KOINOR, VÖLKER DESIGN márkaképviseletét látjuk el.


  Részletek