Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

12 évfolyamos oktatás

kifejezésre
1

12 évfolyamos oktatás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Szent-Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnázium Budapest

  Szent-Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnázium Budapest - 12 évfolyamos oktatás - Tudakozó.hu Szent-Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnázium Budapest - 12 évfolyamos oktatás - Tudakozó.hu Szent-Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnázium Budapest - 12 évfolyamos oktatás - Tudakozó.hu Szent-Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnázium Budapest - 12 évfolyamos oktatás - Tudakozó.hu Szent-Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnázium Budapest - 12 évfolyamos oktatás - Tudakozó.hu

  1093 Budapest, Lónyay utca 4-8.

  Örömteli, de nagy felelősséggel járó döntés előtt állnak, amikor a gyermekük számára iskolát választanak. Ebben szeretnénk Önöknek segíteni ezzel a rövid bemutatkozással.
  Iskolánk a Kálvin tér közelében található. Eddig már sok ezer diák lépte át a több mint 100 éves épület küszöbét. Közöttük Gárdonyi Géza, Szent-Györgyi Albert és még sokan mások, akikre büszkék vagyunk.
  Névadónk útmutatását napjainkban is fontosnak érezzük:
  "Az iskola dolga, hogy megtanítsa vélünk, hogyan kell tanulni, hogy felkeltse a...


  Részletek
 • 2. Scheiber Sándor Gimnázium és Áltatános Iskola

  Scheiber Sándor Gimnázium és Áltatános Iskola - 12 évfolyamos oktatás - Tudakozó.hu

  1145 Budapest, Laky Adolf u. 38-40.

  Iskolánk 12 évfolyamos, amely 6 éves elemi és 6 éves gimnáziumi képzésre tagozódik. Az alsó tagozaton nagy hangsúlyt fektetünk a közismereti- és készségtárgyak tanulására, az egyéni fejlesztésre. Munkánkat fejlesztőpedagógus és logopédus segíti.
  A 4-6. évfolyamban fokozatosan térünk át a szaktanári rendszerre. A délelőtti tanítást délutáni napközi egészíti ki, melynek keretében az egyéni fejlesztés, önálló tanulás és szabadidős tevékenység egyaránt megtalálható.
  Gimnáziumi oktatást 4 illetve 6 osztályos k...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak