Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

10. évfolyam utáni szakmai képzés

kifejezésre
1

10. évfolyam utáni szakmai képzés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Ganz Ábrahám Kéttannyelvű Gyakorló Szakközépiskola és Szakiskola

  Ganz Ábrahám Kéttannyelvű Gyakorló Szakközépiskola és Szakiskola - 10. évfolyam utáni szakmai képzés - Tudakozó.hu Ganz Ábrahám Kéttannyelvű Gyakorló Szakközépiskola és Szakiskola - 10. évfolyam utáni szakmai képzés - Tudakozó.hu Ganz Ábrahám Kéttannyelvű Gyakorló Szakközépiskola és Szakiskola - 10. évfolyam utáni szakmai képzés - Tudakozó.hu Ganz Ábrahám Kéttannyelvű Gyakorló Szakközépiskola és Szakiskola - 10. évfolyam utáni szakmai képzés - Tudakozó.hu

  1195 Budapest, Üllői út 303.

  A Ganz és Társa Vasöntő és Gépgyár RT 1894. október 15-én nyitotta meg 124 növendékkel, három évfolyamon a saját tanonciskoláját.
  Kezdetben nem volt elkülönítve az üzemtől, a tanoncok a munkások között dolgoztak a műhelyekben. Az elméleti oktatás a gépgyár nagytermében folyt.
  1908-ban négy tantermet kaptak a tanoncok. Az új iskolában laboratórium, szertár és tanári szoba is volt. Az elméleti tárgyakat fővárosi tanítók és gyári tisztviselők tanítottak az addigra 450 főre duzzadt tanoncoknak, a műhelylakato...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak