Automatikus bejelentkezés
belépés

PQS-PLURAL Hungary Kft.

Budaörs
2040 Szabadság út 117.

telefon: 22/505-080
fax: 22/505-082
telefon: 20/383-9627
telefon: 20/9726675
e-mail: info@plural.hu
telefon: 371-1720

Weboldal: http://www.plural.hu

Cégleírás:
Sokoldalú minőségi megoldások = Plural!
A PLURAL servicepool Hungary Kft. legfőbb célkitűzése, hogy termékeit és szolgáltatásait a kívánt időre és a vevője által megadott követelményeknek megfelelően, a környezet védelmét szem előtt tartva bocsássa partnerei rendelkezésére.
A fenntartható folyamatos fejlődés elvét követve kidolgozásra és bevezetésre került az ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási-, illetve az ISO 14001:1996 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási integrált rendszer. Intézményi vendéglátás üzletágunk minden jelenleg működő étterme alkalmazza a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszert. Új éttermek nyitása esetén a technológia, a folyamatok tervezése, a munkatársak kiválasztása és az indulást megelőző teljes körű oktatás tartalmazza a vonatkozó élelmiszerhigiéniai, valamint az élelmiszerbiztonsági előírásokat. Mindezek eredményeképp a PLURAL servicepool Hungary Kft. az Ön igényeit, valamint tevékenysége környezeti hatásait maximálisan szem előtt tartva a legrugalmasabb, a leghatékonyabb megoldást választva törekszik a Minőség elérésére.
Filozófiánk:ügyfélcentrikus működés, széleskörű szolgáltatás-kínálatunk minőségének állandó javítása által.
Ez a hitvallás teszi számunkra lehetővé, hogy mindenkor az ügyfeleinknek leginkább megfelelő teljes körű megoldást kínáljuk. A cég lapos szervezeti struktúrája biztosítja azt, hogy az egyes vezetői szintek hatékonyan tudják irányítani és kontrollálni a teljes szolgáltatási folyamatot.
Tudjuk, hogy minden lánc olyan erős, mint a lánc leggyengébb láncszeme. Ezért törekszünk arra, hogy munkatársaink folyamatos szakmai tréningeken vegyenek részt, s így tudják a szolgáltatások hatékonyságát növelni. Kollégáinkat motiválják a kihívások, amelyek alapját képezik a sikeres ügyfélkiszolgálásnak. A teljes körű szolgáltatás a Plural servicepool Hungary Kft.-nél több mint szolgáltatási kínálatunk puszta felsorolása, ez a hitvallásunk.

Kulcsszavak: biztonsági szolgálat , biztonságtechnika , egészségügyi intézmény takarítása , épülettakarítás , értékkísérés , étkeztetés , felnőttképzés , graffiti eltávolítása , hostess közvetítés , humán erőforrás tanácsadás , járőrszolgálat , kártevőirtás , kerti munka , kommunikációs tréning , kórházhigiénia , közterület-fenntartás , minőségmenedzsment , objektumvédelem , őrzés-védelem , recepciós szolgálat , rendezvénybiztosítás , szervezetfejlesztés , takarítás , tanácsadás , térfigyelő rendszer , testőr , tréning , tűzvédelem , vagyonvédelem , vendéglátás , zöldterület-fenntartás

PQS-PLURAL Hungary Kft. fotók