Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

11 db találat

zöldterület-fenntartás

kifejezésre
1 | 2

Zöldterület-fenntartás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Óbudai Zöldterületépítő és Fenntartó Bt.

  Óbudai Zöldterületépítő és Fenntartó Bt. - Zöldterület-fenntartás - Tudakozó.hu Óbudai Zöldterületépítő és Fenntartó Bt. - Zöldterület-fenntartás - Tudakozó.hu Óbudai Zöldterületépítő és Fenntartó Bt. - Zöldterület-fenntartás - Tudakozó.hu Óbudai Zöldterületépítő és Fenntartó Bt. - Zöldterület-fenntartás - Tudakozó.hu Óbudai Zöldterületépítő és Fenntartó Bt. - Zöldterület-fenntartás - Tudakozó.hu Óbudai Zöldterületépítő és Fenntartó Bt. - Zöldterület-fenntartás - Tudakozó.hu Óbudai Zöldterületépítő és Fenntartó Bt. - Zöldterület-fenntartás - Tudakozó.hu Óbudai Zöldterületépítő és Fenntartó Bt. - Zöldterület-fenntartás - Tudakozó.hu

  1044 Budapest, Tímár u. 4.

  Cégünk parkok tervezésével, kivitelezésével, fenntartásával, valamint játszóterek kialakításával foglalkozik. Referenciamunkáink: Nemzetközi Pető Intézet, Mc Donald s-Békásmegyer, Pharmavit-Veresegyháza, Budapest IV. kerület-István tér, Budapest IV. kerület-Újpesti Uszoda.


  Részletek
 • 2. Vet Kft.

  1183 Budapest, Vajk u. 23.

  Amit kínálunk: széles körű szolgáltatások a növényorvoslás, növényberendezés, zöldfelület
  létesítés és fenntartás területén, garancia, reális árkialakítás a kölcsönös előnyök szem előtt tartásával.


  Részletek
 • 3. Szabó Kert

  6900 Makó, Kálvin u. 44.

  Cégünk elsősorban parképítéssel és kertészeti termékek forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Növényvédő és Kártevőirtó Kft.

  6000 Kecskemét, Szolnokihegy 96/b.

  Növényvédő és kártevőirtó szolgálatunk széles körű tevékenységet fejt ki megrendelőink szolgálatában.


  Részletek
 • 5. PQS-PLURAL Hungary Kft.

  2040 Budaörs, Szabadság út 117.

  Sokoldalú minőségi megoldások = Plural!
  A PLURAL servicepool Hungary Kft. legfőbb célkitűzése, hogy termékeit és szolgáltatásait a kívánt időre és a vevője által megadott követelményeknek megfelelően, a környezet védelmét szem előtt tartva bocsássa partnerei rendelkezésére.
  A fenntartható folyamatos fejlődés elvét követve kidolgozásra és bevezetésre került az ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási-, illetve az ISO 14001:1996 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási integrált rendszer. In...


  Részletek
 • 6. Környezetrendezési Iroda Kft.

  8600 Siófok, Új u. 1.

  "Környezetbe illő építészet."


  Részletek
 • 7. Batta Ipari Park

  2440 Százhalombatta, Kodály Z. u. 30-32

  A Batta-lnvest Kft. Százhalombatta város önkormányzatának kizárólagos tulajdonában van. 1998-ban alakult, a Batta Ipari Park létrehozásának, befektetők letelepítésének és a park magas színvonalú működtetésének feladatával.


  Részletek
 • 8. Dunaújvárosi Komplex Kft.

  2400 Dunaújváros, Sport út 5.

  Cégünk a Dunaferr Komplex Kft. a következő szállodákat üzemelteti, melyeket weblapunkra kattintva vizuálisan is szemügyre vehet, segítve ebben esetleges döntését, választását: Gyopáros-Hotel Napsugár, Balatonszéplak-Hotel Pelso és Hotel Sinus, Dunaújváros-Dunaferr Hotel, Sopron-Dunaferr Panzió, Alsóörs-Ifjúsági Üdülő és Kemping. Bármelyik helyen szobát kíván foglalni, vagy rendezvény szervezésén törné a fejét, keresse bizalommal az ugyancsak tulajdonunkban lévő Dunaferr Komplex Utazási Ügynökséget (2400 Dun...


  Részletek
 • 9. Bokor Park Kft.

  9700 Szombathely, Hunyadi utca 2.

  A BOKOR PARK Kft. 1994-ben alakult parképítési, parkfenntartási, kertészeti és erdészeti szolgáltatási munkákra.


  Részletek
 • 10. Díszkert Bt.

  6000 Kecskemét, Budai út

  Kertépítési szolgáltatásokat nyújtunk a tervezéstől a kivitelezésig! Saját faiskolai lerakatot is üzemeltetünk, mellyel a vevők legkülönbözőbb növényvásárlási igényeit is ki tudjuk elégíteni.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak