Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

46 db találat

kommunikációs tréning

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5

Kommunikációs tréning keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Wolf Outdoor Service Kft.

  Wolf Outdoor Service Kft. - Kommunikációs tréning - Tudakozó.hu Wolf Outdoor Service Kft. - Kommunikációs tréning - Tudakozó.hu Wolf Outdoor Service Kft. - Kommunikációs tréning - Tudakozó.hu Wolf Outdoor Service Kft. - Kommunikációs tréning - Tudakozó.hu Wolf Outdoor Service Kft. - Kommunikációs tréning - Tudakozó.hu

  1096 Budapest, Angyal u. 4.

  A klub az egyik legmeghatározóbb eleme a hazai vadvízi túráztatásnak, mely főleg Szlovákiába, Szlovéniába és Horvátországba szervez túrákat a legnagyobb hazai utazási irodákon keresztül.
  Sport és kaland - info@rafting.hu
  Tréning - info@wolfoutdoor.hu


  Részletek
 • 2. WIFI Hungária Oktató és Továbbképző Intézet

  WIFI Hungária Oktató és Továbbképző Intézet - Kommunikációs tréning - Tudakozó.hu

  1013 Budapest, Krisztina krt. 39/b.

  A WIFI Hungária Kft. az Osztrák Gazdasági Kamara első külföldön létrehozott oktató intézete. Oktatási intézetünk központi helyen, a Déli pályaudvar mellett a Krisztina Plázában található, ahol modern technikai berendezésekkel felszerelt öt oktató és két számítógépes terem biztosítja a korszerű oktatáshoz szükséges környezetet.


  Részletek
 • 3. PeppeR 21 PR Ügynökség

  PeppeR 21 PR Ügynökség - Kommunikációs tréning - Tudakozó.hu

  1022 Budapest, Füge u. 1.

  Cégünk Magyarország egyik vezető PR-ügynöksége.Tudjuk, nincs két egyforma partner, nincs két egyforma feladat és nincs két egyforma megoldás sem. A PeppeR nem sémákra, hanem munkatársai szaktudására és tapasztalatára építve végzi feladatát. A kommunikációs kihívások kezelése során nincsenek készen kapható, azonnali megoldások. Az újabb akadályok stratégiai szemléletű megközelítését és a hatékony együttműködés alapját az együttgondolkodás jelenti, ami az ügyfél megértését és az ügynökség bevonását egyaránt f...


  Részletek
 • 4. Hungaro Raft Kft.

  Hungaro Raft Kft. - Kommunikációs tréning - Tudakozó.hu

  1051 Budapest, József A. u. 18.

  Cégünk az idegenforgalom területén kalandtúra szervezéssel, extrém sporttúra szervezéssel foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Dél-budai Oktatási Központ

  Dél-budai Oktatási Központ - Kommunikációs tréning - Tudakozó.hu

  1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 13. I/4.

  Dél-budai Oktatási Központ-a XXI. század iskolája. Új OKJ szerinti egymásra épülő modulrendszerű szakképesítések: 2-3 OKJ-s szakképzés fele annyi ráfordítással, fele annyi idő alatt, fele annyiért, így egy második szakma megszerzéséhez a költségcsökkentés akár 80 % is lehet a már elvégzett modulok beszámításával. OKJ-s képzések iskolarendszerben és felnőttképzésben, vállalatoknak kihelyezett szakmai és nyelvi képzések, fejlesztő tréningek a szakképzési hozzájárulás terhére. Lakossági OKJ-s, szakmai és nye...


  Részletek
 • 6. Convictus-Consult Szervezetfejlesztő és Vezetési Tanácsadó Kft.

  1135 Budapest, Róbert Károly krt.82-84. B/312

  A CONVICTUS ("együttélés", együttműködés, lat.) Tartalmas szellemi lakoma sikerre éhes vezetőknek!
  25 éve a tanácsadói piacon! 1992 óta kínáljuk szervezetre szabott, igényes szolgáltatásainkat vezetők, cégek, csoportok és egyének számára: komplex szervezetfejlesztést, problémamegoldó és kreativitást megmozgató workshopokat, vezetői és készségfejlesztő tréningeket, változást és személyiségfejlődést támogató vezetői coachingot, komplex cégszintű tudásmenedzsment rendszer kifejlesztését, munkakör- és kompeten...


  Részletek
 • 7. Neuland System Kft.

  Neuland System Kft. - Kommunikációs tréning - Tudakozó.hu

  1150 Budapest, Bethlen Gábor u. 131/B

  Neuland - az együttműködés és a fejlődés minősége. Cégünk profilja: a csoportos emberi együttműködés eredményességének és hangulatának javítása elsősorban üzleti, valamint konferencia és oktatási helyzetekben a moderáció és segédeszközei segítségével. (Alap- és továbbképző tréningek angol, német nyelven)


  Részletek
 • 8. HR & E Tanácsadó Bt.

  1113 Budapest, Ábel Jenő utca 21.

  Cégünk az oktatás, munkaerő-közvetítés és vállalkozásfejlesztés területén nyújt szolgáltatásokat.


  Részletek
 • 9. Hill & Knowlton Hungary

  1074 Budapest, Dohány u. 12-14. VII. em

  A Hill és Knowltonnak meggyőződése, hogy a kommunikáció hozzáadott értéket teremt, ezért a PR kommunikációt a tervezés, a tanácsadás és a végrehajtás során egyaránt stratégiai kérdésként kezeli.


  Részletek
 • 10. Human Development Team Kft.

  1112 Budapest, Neszmélyi u. 40. 2/1.

  A Human Development Team személyügyi tanácsadással, tréningekkel és szervezetfejlesztéssel foglalkozik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak