Automatikus bejelentkezés
belépés

Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ

Szombathely
9700 Károlyi Gáspár tér 4.

telefon: 94/504-300
fax: 94/504-404
e-mail: felveteli@sek.nyme.hu

Weboldal: http://www.sek.nyme.hu

Cégleírás:
A Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központja, mint a Berzsenyi Dániel Főiskola jogutódja a szombathelyi felsőoktatás 50 éves jubileumára készül. Az Országgyűlés döntése szerint 2008. január elsejétől a Berzsenyi Dániel Főiskola és a Nyugat-magyarországi Egyetem egyesülésével egy új tíz karú egyetem jött létre.

A képzési reformok mellett a hallgatóknak nyújtott szolgáltatások színvonalával is igyekszünk vonzóvá tenni az intézményt.

Kedves látogatónk!

Figyelmébe ajánlom egyetemi központunk széles képzési kínálatát, mely felsorakoztatja az egyetemi BA, BSC, MA és MSC szakokat, valamint a felsőfokú szakképzéseket.

Legyen hallgatónk, és ismerje meg azt az universitas szellemet, mely a hallgatók és az oktatók egyenrangúsága által kiváló környezetet nyújt a tudás gyarapítására; ismerje meg az Alpokalja csodálatos tájait, amely már számtalan diákot kötött egy életre Vas megyéhez.

Egyetemi központunk szeretettel várja minden év decemberében a hagyományos nyílt napi rendezvényen, melyen személyesen is meggyőződhet intézményünk és szűkebb környezetünk adottságaival.

Prof. dr. Gadányi Károly
a Nyugat-magyarországi Egyetem
Savaria Egyetemi Központ elnöke, rektorhelyettes

Kulcsszavak: alapszak , bölcsész képzés , bölcsészettudományi képzés , egyetem , felsőfokú szakképzés , felsőoktatás , felvételi , főiskola , főiskolai oktatás , könyvtár , műszaki képzés , művészeti képzés , művészeti oktatás , oktatás , sporttudományi képzés , tanítóképzés , természettudományi képzés , testnevelés oktatás , továbbtanulás

Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ fotók

NYME Savaria Egyetemi Központ "A" épület