Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

29 db találat

főiskolai oktatás

kifejezésre
1 | 2 | 3

Főiskolai oktatás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Szent István Egyetem

  Szent István Egyetem - Főiskolai oktatás - Tudakozó.hu Szent István Egyetem - Főiskolai oktatás - Tudakozó.hu Szent István Egyetem - Főiskolai oktatás - Tudakozó.hu

  2100 Gödöllő, Páter Károly u. 1.

  Rektor: Dr. Solti László
  Oktatás:

  Karok
  Alkalmazott Bölcsészeti Kar
  Állatorvos-tudományi Kar
  Gépészmérnöki Kar
  Gazdaság és Társadalomtudományi Kar
  Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar
  Ybl Miklós Építéstudományi Kar

  M.B.A. programok
  Egyetemünk 2005 szeptemberében sikeresen beindította a WeSt M.B.A. angol nyelvű programját, melyet az amerikai Webster University-vel közösen dolgoztunk ki. A kétéves program során az oktatott tárgyak felét az amerikai egyetem professzorai, míg a másik fel...


  Részletek
 • 2. Kecskeméti Főiskola

  Kecskeméti Főiskola - Főiskolai oktatás - Tudakozó.hu Kecskeméti Főiskola - Főiskolai oktatás - Tudakozó.hu

  6000 Kecskemét, Kaszap u. 6-14.

  A Kecskeméti Tanítóképző Főiskola több mint 10 éve a Magyar Köztársaság főiskolai képzésre jogosult felsőoktatási intézménye, jogelődje a Felsőfokú Óvónőképző Intézet.


  Részletek
 • 3. Eötvös József Főiskola

  Eötvös József Főiskola - Főiskolai oktatás - Tudakozó.hu Eötvös József Főiskola - Főiskolai oktatás - Tudakozó.hu Eötvös József Főiskola - Főiskolai oktatás - Tudakozó.hu Eötvös József Főiskola - Főiskolai oktatás - Tudakozó.hu Eötvös József Főiskola - Főiskolai oktatás - Tudakozó.hu Eötvös József Főiskola - Főiskolai oktatás - Tudakozó.hu

  6500 Baja, Szegedi út 2.

  Az Eötvös József Főiskola az ország első integrált főiskolája. A korábbi Eötvös József Tanítóképző Főiskola és a Janus Pannonius Tudományegyetem, Pollack Mihály Műszaki Főiskola Kar Vízgazdálkodási Tagozata 1996. július 1-én integrálódott. A főiskola képzési területeinek megfelelően két fakultással rendelkezik.

  Pedagógiai Fakultás

  Intézetek:
  Andragógiai és Könyvtártudományi Intézet
  Pedagógusképző Intézet
  Nemzetiségi és idegennyelvi Intézet

  Műszaki és Gazdálkodási Fakultás
  Vízellátási és körn...


  Részletek
 • 4. Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ

  Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ - Főiskolai oktatás - Tudakozó.hu

  9700 Szombathely, Károlyi Gáspár tér 4.

  A Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központja, mint a Berzsenyi Dániel Főiskola jogutódja a szombathelyi felsőoktatás 50 éves jubileumára készül. Az Országgyűlés döntése szerint 2008. január elsejétől a Berzsenyi Dániel Főiskola és a Nyugat-magyarországi Egyetem egyesülésével egy új tíz karú egyetem jött létre.

  A képzési reformok mellett a hallgatóknak nyújtott szolgáltatások színvonalával is igyekszünk vonzóvá tenni az intézményt.

  Kedves látogatónk!

  Figyelmébe ajánlom egyetemi központ...


  Részletek
 • 5. Lifelong Learning Központ

  4000 Debrecen, Pf. 3.

  "Képzés Mindenkinek, Minden szinten, egy Életen át..."


  Részletek
 • 6. Szellemkép Szabadiskola

  1072 Budapest, Dob u. 20. II. em 25.

  A SZELLEMKÉP Művészeti Szabadiskola fotográfus illetve európai rövidfilm operatőri, rendezői és szerkesztői képzést nyújt. Rendszeres műhelymunkára épülő tematikája elsősorban a kis költségvetésű és önálló, igényes fotográfiai tevékenységhez nyújt segítséget. Szemesztereink októberben és februárban indulnak.


  Részletek
 • 7. Szent István Egyetem Alkalmazott Bölcsészeti Kar

  5100 Jászberény, Rákóczi út 53

  A térség szellemi központja
  A Jászberényi Főiskolai Kar jogelődjét 1917-ben gróf Apponyi Albert kulturális minisztersége és jászberényi országgyűlési képviselősége idején, az ő személyes támogatásával alapították. 1959-ig középiskolaként, majd 1959-75 között érettségire épülő három éves Felsőfokú Tanítóképző Intézetként működött. 1975. szeptember 1-jével - a többi tanítóképzővel együtt - tanítóképző főiskolává minősítették.

  A levelező tagozati képzés 1994-től indult dinamikus növekedésnek, elsősorban a ...


  Részletek
 • 8. Nyugat-Magyarországi Egyetem, Geoinformatikai Főiskolai Kar

  8000 Székesfehérvár, Pirosalma u. 1-3.

  Szeretettel várjuk egyetemünkön!
  További információkért látogasson el honlapunkra!


  Részletek
 • 9. Gál Ferenc Hittudományi Főiskola

  6720 Szeged, Dóm tér 6.

  A fennállásának nyolcvanadik évébe lépő Gál Ferenc Hittudományi Főiskola a Szeged-Csanádi Egyházmegye szívében, a szegedi Dóm téren várja azokat a katolikus fiatalokat vagy már diplomásokat, akik elkötelezettek a teológiai tanulmányok, az egyházi hivatások, a pedagógusi pálya vagy a tudományok művelése és a közösségek szolgálata iránt.
  Glattfelder Gyula püspök a trianoni határ-húzások után az egyházmegye központjában, Szegeden alapította meg a Főiskola elődjét. Az első tanév 1930-ban indult. A papnevelő...


  Részletek
 • 10. Szent István Egyetem, Jászberényi Főiskolai Kar

  5100 Jászberény, Rákóczi út 53.

  1917. október 11-én nyitották meg Jászberényben az állami tanítóképző intézetet a ma is álló Kossuth úti épületben azzal a céllal, hogy ?tanítóképzésünknek egységes magyar nemzeti alapra való helyezése is népünk gazdasági erejének fokozása? mindinkább kiteljesedjék.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak