Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

20 db találat

művészeti képzés

kifejezésre
1 | 2

Művészeti képzés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Magyar Táncművészeti Főiskola

  Magyar Táncművészeti Főiskola - Művészeti képzés - Tudakozó.hu

  1075 Budapest, Kazinczy u. 42-46.

  A főiskola táncművészképzéssel foglakozik.


  Részletek
 • 2. Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ

  Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ - Művészeti képzés - Tudakozó.hu

  9700 Szombathely, Károlyi Gáspár tér 4.

  A Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központja, mint a Berzsenyi Dániel Főiskola jogutódja a szombathelyi felsőoktatás 50 éves jubileumára készül. Az Országgyűlés döntése szerint 2008. január elsejétől a Berzsenyi Dániel Főiskola és a Nyugat-magyarországi Egyetem egyesülésével egy új tíz karú egyetem jött létre.

  A képzési reformok mellett a hallgatóknak nyújtott szolgáltatások színvonalával is igyekszünk vonzóvá tenni az intézményt.

  Kedves látogatónk!

  Figyelmébe ajánlom egyetemi központ...


  Részletek
 • 3. Katedra Középiskola

  Katedra Középiskola - Művészeti képzés - Tudakozó.hu

  6000 Kecskemét, Izsáki u. 8.

  1998. szeptember 1-től működik a Katedra Informatikai és Művészeti Szakközépiskola a Katedra Iskolai Alapítvány fenntartásával, a Költségvetési Törvény által meghatározott finanszírozással.
  Célunk olyan érettségizett fiatalok kibocsátása, akik képesek az általuk választott területeken önálló, alkotó jellegű, kreatív munkára, ugyanakkor eséllyel pályázhatnak a képzésüket kiteljesítő felsofokú oktatási intézményekbe is.
  Bővebb információért kérem kattintson weboldalunkra!...


  Részletek
 • 4. Waldorf Általános Iskola és Óvoda

  1112 Budapest, Repülőtéri út 6

  - Mi a különbség a hagyományos és a waldorf iskolák közöt?
  (válasz Dr. Vekerdy Tamás írása alapján)
  Nem jobb, vagy rosszabb egyik a másiknál. Nem mondhatjuk, hogy az egyik iskolatípus sikeresebb, okosabb gyermekeket nevel, mint a másik. Módszertanokról van szó, amelyek máshogy juttatják el a gyerekeket egy általános tudáshoz.

  A fő különbség, hogy a hagyományos iskola megmondja, milyenné kell válnia a gyermeknek tudásban és magatartásban ahhoz, hogy jó eredményt érjen el. Ez az iskolatípus azt a kérd...


  Részletek
 • 5. Magyar Művelődési Intézet

  1011 Budapest, Corvin tér 8.

  A Magyar Művelődési Intézet alaptevékenysége: megalakulása óta a helyi közművelődési tevékenységek és a megyei/fővárosi feladatok segítése érdekében országos közművelődési tanácsadást és szolgáltatást biztosítani.


  Részletek
 • 6. Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpont

  9024 Győr, Pátzay P. u. 46.

  1993 szeptemberében a Mária Iskolatestvérek közössége elfogadta az Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpont vezetését. A Mária Iskolatestvérek számára az iskola olyan, mint egy nagycsalád, ahol mindenkinek megvan a saját helye és felelőssége. Ezt az ideális társadalmat próbáljuk építeni nap, mint nap.


  Részletek
 • 7. Kaposvári Egyetem

  7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40.

  ÁLLATTUDOMÁNYI KAR
  állattenyésztő mérnök
  agrármérnök

  GAZDASÁGTUDOMÁNYI KAR
  Az újonnan alakult Gazdaságtudományi Kar a Kaposvári Egyetem több mint negyven évre visszatekinto, országosan és nemzetközileg jegyzett, nagyra tartott hagyományaira támaszkodik. Az egyetemi szintu képzésben - amelyben hallgatói gazdasági agrármérnöki, folyamatszabályzó mérnöki és közgazdász diplomát szerezhetnek - az agrártudományok, a marketing, a pénzügyek, az informatika, a terület- és vidékfejlesztés, valamint az Európai U...


  Részletek
 • 8. MidoSoft Bt.

  1026 Budapest, Orsó u 55.

  Cégünk elektronikai szaktanácsadással, gépészeti szaktanácsadással, művészeti képzéssel, illetve előadások szervezésével foglalkozik.


  Részletek
 • 9. Szemere Bertalan Szakképző és Művészeti Középiskola, Miskolc

  3529 Miskolc, Ifjúság út 16-20.


  Részletek
 • 10. Garabonciás Művészeti Iskola

  3433 Nyékládháza, Erkel Ferenc u. 16.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak