Automatikus bejelentkezés
belépés

KÉSZ Kft.

Szeged
6722 Guttenberg u. 25-27.

e-mail: kesz@kesz.hu
fax: 76/515-296
telefon: 76/515-264
telefon: 76 515 200

Weboldal: http://www.kesz.hu

Cégleírás:
A KÉSZ Holding Zrt. a KÉSZ Csoport vezető társasága, Magyarország és a régió egyik meghatározó befektetője, vagyonkezelő vállalata.
A Holding elsődleges célja a KÉSZ vállalatcsoport hatékony stratégiájának kialakítása és megvalósítása, azaz a KÉSZ-t az egyik vezető gazdasági tényezővé emelni.
Az alapvető célkitűzés a KÉSZ szerepének további növelése az építési, gyártási tevékenységeken túl az ingatlanfejlesztésben, a környezetiparban és az infokommunikációban. A cégcsoport ezeknek az iparágaknak a meghatározó erejévé kíván válni.
A Holding hatékony befektetőként nemcsak megalkotja a közép- és hosszútávú stratégiákat, a fejlesztési koncepciókat, hanem gondoskodik azok finanszírozásáról is, valamint menedzseli az eredményes működést.
A cég közvetlen feladata a vagyonkezelés és vagyongazdálkodás, az ingatlanfejlesztés, üzemeltetés, a különböző vállalkozásfejlesztések kontrollja. Így a KÉSZ Holding Zrt. a csoport irányítójaként az építőipar, az építőanyag-gyártás, bioenergetika, a környezetipar, az informatika, a médiatechnológia, a flottakezelés, a pénzügyi és lízing szolgáltatások piacán működtet, illetőleg tervez működtetni vállalkozásokat. A Holding Magyarországon túl a köztes európai országokban fejti ki aktivitását.
A Holding tevékenységeit a hazai és a nemzetközi piacokon is modern, emberközpontú módszerekkel és környezettudatos technológiákkal végzi.

Kulcsszavak: acélszerkezet gyártás , AEROFOILS , ALPOLIC , beltéri fémburkolat , BUTZBACH , CAD szoftver , CONSTEEL , E-DESIGN , elektromos kapcsolószekrény , építéstechnika , építészeti szoftver , építőelem , építőipar , építőipari generálkivitelezés , épületgépészet , épületkivitelezés , épületszerkezet , épületvillamosság , gépészeti elem , hídszerkezet , ingatlanfejlesztés , ingatlanhasznosítás , ipari csarnokrendszer , ipari kapu , kereskedelmi csarnokrendszer , középület építése , kutatás , kültéri fémburkolat , lakóépület generálkivitelezése , LUXALON , magasépítés , mélyépítés , műemlékfelújítás , műszaki tervezés , RIB-ROOF , sportlétesítmény , STRUCAD , szoftverfejlesztés , technológiai szerkezet gyártása,szerelése

KÉSZ Kft. fotók

KÉSZ Kft. - Tudakozó.hu KÉSZ Kft. - Tudakozó.hu KÉSZ Kft. - Tudakozó.hu KÉSZ Kft. - Tudakozó.hu KÉSZ Kft. - Tudakozó.hu KÉSZ Kft. - Tudakozó.hu KÉSZ Kft. - Tudakozó.hu KÉSZ Kft. - Tudakozó.hu KÉSZ Kft. - Tudakozó.hu