Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

építészeti szoftver

kifejezésre
1

Építészeti szoftver keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. KÉSZ Kft.

  KÉSZ Kft. - Építészeti szoftver - Tudakozó.hu KÉSZ Kft. - Építészeti szoftver - Tudakozó.hu KÉSZ Kft. - Építészeti szoftver - Tudakozó.hu KÉSZ Kft. - Építészeti szoftver - Tudakozó.hu KÉSZ Kft. - Építészeti szoftver - Tudakozó.hu KÉSZ Kft. - Építészeti szoftver - Tudakozó.hu KÉSZ Kft. - Építészeti szoftver - Tudakozó.hu KÉSZ Kft. - Építészeti szoftver - Tudakozó.hu KÉSZ Kft. - Építészeti szoftver - Tudakozó.hu

  6722 Szeged, Guttenberg u. 25-27.

  A KÉSZ Holding Zrt. a KÉSZ Csoport vezető társasága, Magyarország és a régió egyik meghatározó befektetője, vagyonkezelő vállalata.
  A Holding elsődleges célja a KÉSZ vállalatcsoport hatékony stratégiájának kialakítása és megvalósítása, azaz a KÉSZ-t az egyik vezető gazdasági tényezővé emelni.
  Az alapvető célkitűzés a KÉSZ szerepének további növelése az építési, gyártási tevékenységeken túl az ingatlanfejlesztésben, a környezetiparban és az infokommunikációban. A cégcsoport ezeknek az iparágaknak a meghatá...


  Részletek
 • 2. Hungarocad Kft.

  Hungarocad Kft. - Építészeti szoftver - Tudakozó.hu

  1022 Budapest, Bogár utca 16/b

  A HungaroCAD fő profilja a mérnöki tervező rendszerek forgalmazása és fejlesztése az építőipar, a vegyipar, a gépipar és a villamosipar számára.


  Részletek
 • 3. MonArch Kft.

  9400 Sopron, Fenyves sor 7.

  Cégünk CAD tervezőrendszerek forgalmazásával foglalkozik: építészet, szerkezettervezés, statika, belsőépítészet, bútortervezés, épületgépészet, létesítménygazdálkodás, facility management, elektromos-, közmű-, út-, vasút-, kerttervezés, építőipar, gépipar, villamosipar. Egyéb tevékenység: építészeti tervezés.


  Részletek
 • 4. Terc Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1149 Budapest, Pillangó park 7-9.

  A TERC Kft. ma már Magyarország legnagyobb építési információs tevékenységekkel foglalkozó vállalkozása.


  Részletek
 • 5. KimSoft 99 Kft.

  1112 Budapest, Hegyalja út 70. fsz.2

  Cégünk szoftver-forgalmazással foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Bentley Systems Hungary Kft.

  1133 Budapest, Váci út 110

  Cégünk speciális programokkal foglalkozik.


  Részletek
 • 7. Graphisoft CAD Stúdió

  1031 Budapest, Záhony u.7. (Graphisoft Park 1.)


  Részletek
 • 8. CadLine Kft.

  1034 Budapest, Tímár u. 21.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak