Automatikus bejelentkezés
belépés

EMFESZ Első Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Budapest
1054 Szabadság tér 7.

telefon: gas.hu Telefonos Ügyfélszolgálat: +36 40 224 224
fax: EMFESZ Kft központi faxszáma: +36 1 354 1958
e-mail: info@gas.hu
telefon: EMFESZ Kft központi telefonszám: +36 1 373 1300
e-mail: EMFESZ Kft központi e-mail címe: info@emfesz.hu
telefon: EMFESZ Kft központi telefonszám: +36 1 373 1300

Weboldal: http://www.emfesz.hu

Cégleírás:
Az EMFESZ Kft az európai jogharmonizáció elveinek megfelelően épülő magyarországi gázpiac legjelentősebb szabadpiaci szolgáltatója.

2003-as létrehozása óta kifejezett célja, hogy a fogyasztók szabadon dönthessenek arról, hogy mely gázkereskedőtől vásárolják a földgázt.
Az EMFESZ Kft tevékenysége - a szolgáltatók közötti piaci verseny fenntartásával - közvetlenül a fogyasztók érdekeit szolgálja, hiszen a szolgáltatók közötti árverseny eredményeként a fogyasztók, a számukra legkedvezőbb feltételekkel juthatnak hozzá a földgázhoz.

Az EMFESZ Kft az ország teljes területén kedvezményes árakat és magas szintű kiszolgálást biztosít felhasználói részére.
Az EMFESZ Kft a teljes magyar gázpiac húsz százalékát biztosítja, ennek keretében 300 kiemelt fontosságú nagyipari gázfogyasztót - gyárak, mezőgazdasági és ipari üzemek, intézmények, távhőszolgáltató vállalatok ? 1.000 telephelyét, közel 300 önkormányzatot, mintegy 5.000 kis- és középvállalati telephelyet, és - gas.hu márkanév alatt - több mint 200.000 lakossági gázfelhasználót lát el földgázzal.

A lakossági gázkereskedelem szabadpiacán piacvezető szolgáltatóként működik az EMFESZ Kft által létrehozott gas.hu, melynek szolgáltatásai a www.gas.hu portálon érhetőek el.

Az EMFESZ Kft az első szolgáltató, amely a kis- és középvállalatok, a társasházak, lakásszövetkezetek valamint az önkormányzatok és intézmények részére is szabadon választható gázszolgáltatást biztosít az ország egész területén.

2008-ban, árbevétele alapján, az EMFESZ hazánk harminchatodik legnagyobb vállalata volt.

Kulcsszavak: energia , energia felhasználás , energiaellátás , energiaipar , földgáz , földgáz szabadpiac , földgázfeldolgozás , gáz , gázipar, gázszolgáltatás , gázszolgáltatás , szabadpiaci gázszolgáltató , villamosenergia , villamosenergia-gazdálkodás , villamosenergia-szolgáltatás , villamosenergiaipar

EMFESZ Első Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft. fotók

EMFESZ Első Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Tudakozó.hu EMFESZ Első Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Tudakozó.hu EMFESZ Első Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Tudakozó.hu EMFESZ Első Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Tudakozó.hu EMFESZ Első Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Tudakozó.hu EMFESZ Első Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Tudakozó.hu