Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

34 db találat

földgáz

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4

Földgáz keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. EMFESZ Első Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  EMFESZ Első Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Földgáz - Tudakozó.hu EMFESZ Első Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Földgáz - Tudakozó.hu EMFESZ Első Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Földgáz - Tudakozó.hu EMFESZ Első Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Földgáz - Tudakozó.hu EMFESZ Első Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Földgáz - Tudakozó.hu EMFESZ Első Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Földgáz - Tudakozó.hu

  1054 Budapest, Szabadság tér 7.

  Az EMFESZ Kft az európai jogharmonizáció elveinek megfelelően épülő magyarországi gázpiac legjelentősebb szabadpiaci szolgáltatója.

  2003-as létrehozása óta kifejezett célja, hogy a fogyasztók szabadon dönthessenek arról, hogy mely gázkereskedőtől vásárolják a földgázt.
  Az EMFESZ Kft tevékenysége - a szolgáltatók közötti piaci verseny fenntartásával - közvetlenül a fogyasztók érdekeit szolgálja, hiszen a szolgáltatók közötti árverseny eredményeként a fogyasztók, a számukra legkedvezőbb feltételekkel ju...


  Részletek
 • 2. KÖGÁZ ZRt.

  KÖGÁZ ZRt. - Földgáz - Tudakozó.hu KÖGÁZ ZRt. - Földgáz - Tudakozó.hu KÖGÁZ ZRt. - Földgáz - Tudakozó.hu KÖGÁZ ZRt. - Földgáz - Tudakozó.hu

  8800 Nagykanizsa, Zrínyi u. 32.

  A társaság fő tevékenysége a vezetékes földgázszolgáltatás, valamint a hálózatának üzemeltetése és fejlesztése. Üzleti tevékenységét nagykanizsai központtal és 3 kirendeltséggel folytatja három megyében a 452 településből álló szolgáltatási területén.


  Részletek
 • 3. Active System Hungary Kft

  Active System Hungary Kft - Földgáz - Tudakozó.hu

  1052 Budapest, Nádor u.26.

  Az Active System Kft. azzal az elsődleges céllal jött létre, hogy mindenkit érintő problémákra hozzon megnyugtató megoldásokat.
  Fontosnak tartjuk, hogy a magyar szellemi munka és a különböző területeken elvégzett kísérleti és kutatói tevékenység gyümölcse elsődlegesen hozzánk, magyarokhoz jusson el, és az Önök szolgálatába kerüljön.Biztosak vagyunk abban, hogy a több évtizedes rossz hagyományt megszakítva, itthon is kamatoztathatjuk tudásunkat és megnyugtató eredményekkel alátámasztva, nemzetközi szinten i...


  Részletek
 • 4. Geonívó Földmérő és Ingatlanközvetítő Iroda

  8300 Tapolca, Wesselényi u. 1.

  Cégünk földméréssel és vagyonértékeléssel foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Első Magyar Földgáz- és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1054 Budapest, Szabadság tér 7. /Bank Center/

  Magyarország elöregedő - és ezért várhatóan hamarosan kieső - villamosenergia-termelő kapacitásait korszerű, környezetbarát technológiával kell pótolni. Ezzel párhuzamosan az ország növekvő villamos energia szükségletét is folyamatosan ki kell elégíteni.
  Ez a felismerés vezette cégünket, amikor Európa egyik legkorszerűbb kombinált ciklusú gázturbinás erőművének beruházását megkezdte Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a Baktalórántháza kistérségben lévő Nyírtasson.
  Az EMFESZ Kft a 2400 megawattos gázerőmű é...


  Részletek
 • 6. Határkő Kkt.

  1161 Budapest, Batthyány u. 91.

  Budapesten és környékén végzünk földmérési (geodéziai) munkákat. Fő tevékenységi területünk: telekrendezési és épületfeltüntetési vázrajzok készítése, telekhatár kitűzés tervezési és megvalósulási térkép készítése, építkezésekkel kapcsolatos ipari geodézia.


  Részletek
 • 7. Nyír-Geo Földmérési és Térképészeti Bt.

  4400 Nyíregyháza, Törzs u. 96. 1/3.

  Cégünk országos szinten dolgozik. Főbb referenciáink: Nyíregyháza strandfürdő megvalósulási térkép elkészítése, Zalaegerszeg-tervezési alaptérkép készítése.


  Részletek
 • 8. Gradus Földmérési és Tervezési Bt.

  7030 Paks, Kereszt u. 1.

  Cégünk földmérési és térképészeti szolgáltatásokkal foglalkozik.


  Részletek
 • 9. Geométer Földmérő és Térképészeti Kft.

  1076 Budapest, Thököly út 11-13.

  A Geométer Kft. földmérési és ingatlanrendezési szolgáltatásaival áll partnerei rendelkezésére.
  Telephely: 9023 Győr, Buda u. 19. Tel: 96/312-333
  Székhely: 1076 Budapest, Thököly u. 11-13. Tel/Fax: 341-0163.


  Részletek
 • 10. Algor Kft. - Földmérő Iroda

  5440 Kunszentmárton, Érpont u. 40.

  Algor Kft. - Földmérő Iroda, teljeskörű geodéziai szolgáltatás!


  Részletek