Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

zenekar biztosítása

kifejezésre
1

Zenekar biztosítása keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Országos Szórakoztatózenei Központ

  Országos Szórakoztatózenei Központ - Zenekar biztosítása - Tudakozó.hu Országos Szórakoztatózenei Központ - Zenekar biztosítása - Tudakozó.hu Országos Szórakoztatózenei Központ - Zenekar biztosítása - Tudakozó.hu Országos Szórakoztatózenei Központ - Zenekar biztosítása - Tudakozó.hu Országos Szórakoztatózenei Központ - Zenekar biztosítása - Tudakozó.hu

  1068 Budapest, Városligeti fasor 38.

  Az Országos Szórakoztatózenei Központ felajánlja teljeskörű művészközvetítéssel kapcsolatos szolgáltatásait, úgy a világ bármely országába, mint a magyarországi tisztelt megrendelők részére.
  Elérhetőségeink:
  Igazgatóság: Tel.:3425-547
  Igazgatóság : Fax:3220-829
  Kaleidoszkóp műsor iroda: Tel.:322-5632
  Hungarokoncert-OSZK.: Tel.:3225-669
  Pénzügy: 322-0641


  Részletek
 • 2. Sumi 97 Kulturális, Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

  1046 Budapest, Hajló utca 46.

  Cégünk hang- és rendezvénytechnikával foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Aranyláng Esküvő- és Rendezvényszervező Iroda

  1046 Budapest, Erkel u. 41.

  Nagyon sokan foglalkoznak ma rendezvényszervezéssel, több-kevesebb gyakorlati tapasztalattal hátuk mögött. Szerintünk nem elég, ha valaki szervezőnek nevezi magát azért, mert ismer néhány zenekart vagy fotóst. Feltétlenül tudni kell a buktatókat is ahhoz, hogy az ember tudja, mit hogyan kerülhet el.
  Egy esküvő, egy céges- vagy családi rendezvény egyedi, megismételhetetlen. Nem lehetnek hibák. A felmerülő váratlan helyzeteket megfelelő módon, mosolyogva tudni kell kezelni. Ehhez elengedhetetlen a rutin és a...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak