Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

15 db találat

zenehallgatás

kifejezésre
1 | 2

Zenehallgatás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Csorba Győző Megyei Könyvtár

  7621 Pécs, Apáca u. 8.

  Csorba Győző Megyei Könyvtár.


  Részletek
 • 2. József Attila Városi Könyvtár

  6900 Makó, Deák Ferenc u. 2.

  A József Attila Városi Könyvtár munkatársaival és információs forrásaival az alábbi nyilvános könyvtári feladatokat látja el:
  A könyvtári dokumentumok (könyvek, folyóiratok, hangzóanyagok, stb.) helybenhasználatával és kölcsönzésével, tájékoztatással mindenki számára hozzáférést biztosít az információ minden megjelenési formájához.
  Támogatja a tanulási tevékenységet az általános és középiskolai, a felsőoktatás és az önművelés területén
  Hozzájárul a szabadidő hasznos eltöltéséhez
  Kulturális és ismeret...


  Részletek
 • 3. Osztrák-Magyar Óvoda

  1126 Budapest, Orbánhegyi út 37.

  Az Osztrák-Magyar Óvoda a Keresztény Iskolatestvérek tulajdonába tartozik, s így része a világszerte megtalálható De La Salle intézményrendszernek.
  Óvodánk családias légkörű, kétnyelvű intézmény 3-6 éves gyermekek számára. Német- és magyar anyanyelvű gyermekek látogatják két vegyes korosztályú csoportunkat. Mindkét csoportban két óvónő gondoskodik a gyermekekről, akik képességeiket örömmel és lelkesedéssel adják tovább.
  Házunkban sokoldalú lehetőséget kapnak a gyermekek a kis csoportban való játékra, és m...


  Részletek
 • 4. Csuka Zoltán Városi Könyvtár, Érd

  2030 Érd, Hivatalnok u. 14.

  Szolgáltatásaink: kölcsönzés, helyben olvasás, zenehallgatás, jogi és közhasznú információk, fénymásolás, könyvkötészet, kiállítások, irodalmi és történelmi esték, csoportfoglalkozások.


  Részletek
 • 5. Pécsi Városi Könyvtár

  7621 Pécs, Király u. 9.

  A Pécsi Városi Könyvtár általános gyűjtőkörű közművelődési könyvtár. Szolgáltatásait a város különböző pontjain lévő fiókkönyvtáraiban végzi.
  Ezek közül 4 gyermekkönyvtár, 4 közös - gyermek és felnőtt - szerepkörű, 1 összevont közművelődési és iskolai könyvtár, 1 pedig felnőttek számára biztosít könyvtári ellátást. A Pécsi Városi Könyvtár működésével, tevékenységével az ezredforduló, illetve a 21. század kihívásainak kíván megfelelni. Dokumentumbázisunk, szakembereink, felkészültségünk alapján vállaljuk ...


  Részletek
 • 6. MR Szombathelyi Regionális Stúdió

  9700 Szombathely, Kőszegi u. 2.

  Regionális Stúdió vagyunk.


  Részletek
 • 7. Balassi Bálint Megyei Könyvtár

  3100 Salgótarján, Kassai sor 2.

  Salgótarjánban 1949 áprilisában alakult meg a körzeti könyvtár, intézményünk jogelodje, Jeszenszky Miklós vezetéásével.
  Az 1950-es évekre szolgáltatási köre egyre differenciáltabbá vált, hiszen Balassagyarmaton, Pásztón, Rétságon alakultak járási könyvtárak, és 1952-től már a megyei könyvtár funkcióját is ellátta.
  Balassi Bálint nevének felvétele 1959-ben nem volt véletlenszerű, hiszen a költo rövid élete során a korabeli történelmi Nógrád megye számos településén élt. A kiadott Balassi kötetek, bibliogr...


  Részletek
 • 8. Madách Imre Városi Könyvtár

  2660 Balassagyarmat, Rákóczi u. 50.

  Helytörténeti gyűjteményünket megtekinthetik 2660. Balassagyarmat, Rákóczi u. 107. Tel.: 35/300-663.
  Két évtizednyi útkeresés után végre elfogadhatóbb körülmények közé került a könyvtár és határozott művelődés- és könyvtárpolitikai célkitűzések megvalósításáért, tervszerűen kezdett el dolgozni. Szervezeti felépítése tisztázódott és kialakultak tevékenységi területei. A város lakóinak száma ekkor 15 147. 1972-ben 25 000 könyvet birtokoltak 675 ezer forint értékben, s 81 000 forintért vásároltak új dokumentu...


  Részletek
 • 9. Tatabánya Városi Könyvtár

  2800 Tatabánya, Népház u. 5.


  Részletek
 • 10. Margaréta Kisvendéglő

  1114 Budapest, Szabolcska Mihály u. 3.

  A Margaréta Kisvendéglő szeretettel vár mindenkit. Családias légkörben lehet ebédelni, vacsorázni vagy sörözni és bulizni. Engedd el magad, ünnepelj velünk, táncolj az asztalunk tetején. Mi biztosítjuk a jó hangulatot számodra (zene, darts, csocsó, sakk). Olcsó árakkal várjuk minden kedves szórakozni vágyó vendégünket. (Győződj meg róla az étel-ital menü alatt.) Gyere el hozzánk és érezd jól magad!


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak