Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

villanyszerelési kábel

kifejezésre
1

Villanyszerelési kábel keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Steiner & Steiner Kft.

  Steiner & Steiner Kft. - Villanyszerelési kábel - Tudakozó.hu Steiner & Steiner Kft. - Villanyszerelési kábel - Tudakozó.hu Steiner & Steiner Kft. - Villanyszerelési kábel - Tudakozó.hu

  9400 Sopron, Mikes K. u. 3

  A Steiner villanyszerelés 1987 őszén magánvállalkozásként indult. A Kft formát öt éve választottuk a feleségemmel, így lettünk Steiner és Steiner Kft. Azóta az Ö matrackereskedelme ennek az égisze alatt folyik.Sopron egész területén megtalálhatók munkáink.


  Részletek
 • 2. Fibex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  Fibex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Villanyszerelési kábel - Tudakozó.hu Fibex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Villanyszerelési kábel - Tudakozó.hu

  1047 Budapest, Baross utca 91-95.

  A FIBEX Kft. 1993-ban alakult váci székhellyel, de jogelődje révén már 1990 óta jelen van a magyar piacon. Cégünk 2002 októberéig két telephellyel rendelkezett, a működés racionalizálása végett egy korszerű központi telephelyet alakítottunk ki Budapesten, amelyben működik az ügyfélszolgálati iroda, a disztribúciós és a telekommunikációs üzletág, project üzletág és a professzionális patch kábel gyártó üzemünk.


  Részletek
 • 3. K-Box Kft.

  1037 Budapest, Bojtár u. 36.

  Az 1994-ben alakult cégünk ipari elektronikai termékek forgalmazásával foglalkozik. Cégünk fő profilja a kábelek és vezetékek (a hagyományostól a legspeciálisabb) valamint a kábelekhez közvetlenül kapcsolódó szerelési anyagok kereskedelme. Forgalmazott termékeink között szerepelnek még egyéb installációs és világítástechnikai, valamint feliratozástechnikai termékek is.
  Budapesti központunk mellett Miskolcon, Győrben és Dunaújvárosban dolgozó képviselőink is készséggel állnak rendelkezésükre.
  A hagyományos...


  Részletek
 • 4. Veko-Kábel Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1035 Budapest, Szél u. 17.

  Az 1992. évi alapítás óta dinamikusan fejlődünk, mind a forgalom, mind a vevőink részére nyújtott szolgáltatások terén. Fő profilunk kábelek és vezetékek importja és nagykereskedelme. Vevőkörünk főleg nagy- és kiskereskedésekből áll, de számos kivitelező is partnerünk.


  Részletek
 • 5. Ma-Tech. Vill. Bt.

  1111 Budapest, N/A


  Részletek
 • 6. Kopos Elektro Kft.

  1045 Budapest, Széchenyi tér 9.


  Részletek
 • 7. Roziker Villamossági Szaküzlet

  1084 Budapest, Nagyfuvaros út 5.

  Cégünk villamossági szerelési anyagok nagy- és kiskereskedelmével foglalkozik.


  Részletek
 • 8. VI-VI. Mezőgazdasági, Kereskedelmi és Javító Szaküzlet

  7500 Nagyatád, Mártírok utca 19.


  Részletek