Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

villamos berendezés tűzvédelmi vizsgálata

kifejezésre
1

Villamos berendezés tűzvédelmi vizsgálata keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. P-Szer Kft.

  6000 Kecskemét, Nyíl u. 25.

  Cégünk az építőipar és az épületgépészet területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 2. A.D.R. Biztonságelemző, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  6000 Kecskemét, Zsálya utca 49.

  Komplex módon átvállaljuk a cégre háruló tűzvédelmi ügyintézést. Ezen tevékenység magában foglalja a tűzvédelmi szabályzat, tűzveszélyességi osztályba sorolás, tűzriadó terv készítését, naprakészen tartását. Az ismétlődő tűzvédelmi oktatás megtartását. Gyakoroltatjuk és dokumentáljuk a tűzriadó gyakorlatok végrehajtását. Elvégezzük a kötelezően elvégzendő tűzvédelmi felülvizsgálatok nyilvántartását, és amennyiben szükséges felhívjuk a cégvezető figyelmét az aktuális feladatra. Rendszeres tűzvédelmi szemlékk...


  Részletek
 • 3. Kö.Vi.Gá.Vi Bt. - Bús Sándor

  1214 Budapest, Gál ispán utca 21.

  Víz-, gáz-, fűtés-, hűtés-, erős- és gyengeáramú szerelés teljes ügyintézéssel!


  Részletek
 • 4. HMS Épületelektronikai Kft.

  1155 Budapest, Körvasút sor 46.

  Cégünk 1998 februárjában alakult. Eddigi vállalásainkat határidőre, első osztályú minőségben, kötbér-mentesen végeztük. Munkánk minőségét partnereink elismerik.


  Részletek
 • 5. K.T.Z. Kft.

  4034 Debrecen, Bihari u. 7/a.

  Cégünk 1982 óta tevékenykedik a biztonságtechnika és a kivitelezés területén. Partneri szerződésben állunk a LEGRAND CONTAVILL céggel, elsősorban az ő technológiájával és szerelvényeivel dolgozunk és ezeket az anyagokat is forgalmazzuk. Referenciáink: MEDKOR Debrecen kéziműszer üzem, Magyar Posta, Technocarderoni.


  Részletek
 • 6. Korivill Kft.

  2000 Szentendre, Pacsirta u. 38.


  Részletek
 • 7. Lad-Ép Kft.

  5322 Tiszaszentimre, Ív u. 14.


  Részletek