Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

villamos berendezés szabványossági vizsgálata

kifejezésre
1

Villamos berendezés szabványossági vizsgálata keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. P-Szer Kft.

  6000 Kecskemét, Nyíl u. 25.

  Cégünk az építőipar és az épületgépészet területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 2. Szívós Zoltán egyéni vállalkozó

  5520 Szeghalom, Vörösmarthy u. 42.

  Cégem épületvillamossági és villámvédelmi szolgáltatása mellett villanyszerelési munkálatokkal is foglalkozik. Villamos berendezések szabványossági felülvizsgálatát, javítását, karbantartását is elvégezzük a megrendelő igénye szerint.


  Részletek
 • 3. Kö.Vi.Gá.Vi Bt. - Bús Sándor

  1214 Budapest, Gál ispán utca 21.

  Víz-, gáz-, fűtés-, hűtés-, erős- és gyengeáramú szerelés teljes ügyintézéssel!


  Részletek
 • 4. HMS Épületelektronikai Kft.

  1155 Budapest, Körvasút sor 46.

  Cégünk 1998 februárjában alakult. Eddigi vállalásainkat határidőre, első osztályú minőségben, kötbér-mentesen végeztük. Munkánk minőségét partnereink elismerik.


  Részletek
 • 5. ZÁÉV Zrt.

  8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 9-11.

  A Zalai Általános Építési Vállalkozó Rt. legfőbb célja, hogy az általa kivitelezett létesítmények és építés-szerelési tevékenysége folyamatosan és maradéktalanul elégítse ki vevői igényeit, illetve a jogszabályi követelményeket.


  Részletek
 • 6. K.T.Z. Kft.

  4034 Debrecen, Bihari u. 7/a.

  Cégünk 1982 óta tevékenykedik a biztonságtechnika és a kivitelezés területén. Partneri szerződésben állunk a LEGRAND CONTAVILL céggel, elsősorban az ő technológiájával és szerelvényeivel dolgozunk és ezeket az anyagokat is forgalmazzuk. Referenciáink: MEDKOR Debrecen kéziműszer üzem, Magyar Posta, Technocarderoni.


  Részletek
 • 7. Korivill Kft.

  2000 Szentendre, Pacsirta u. 38.


  Részletek
 • 8. Lad-Ép Kft.

  5322 Tiszaszentimre, Ív u. 14.


  Részletek