Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

villamos berendezés kivitelezése

kifejezésre
1

Villamos berendezés kivitelezése keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Lanzo Kft.

  2243 Kóka, Nagykátai út 19.

  A LANZO Kft-t 1998. áprilisában magánszemélyek alapították villamos berendezések és hálózatok komplett kivitelezésére, fővállalkozás formájában.


  Részletek
 • 2. EVIG Mérnök-Vállalkozói Kft.

  1103 Budapest, Gyömrői út 104.

  Munkatársaink 1980 óta foglalkoznak villamos berendezések villamos vezérléseinek fejlesztésével, gyártásával, korszerűsítésével, meglévő berendezések részleges vagy teljes rekonstrukciójával.


  Részletek
 • 3. HMS Épületelektronikai Kft.

  1155 Budapest, Körvasút sor 46.

  Cégünk 1998 februárjában alakult. Eddigi vállalásainkat határidőre, első osztályú minőségben, kötbér-mentesen végeztük. Munkánk minőségét partnereink elismerik.


  Részletek
 • 4. Pozitív Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  9798 Ják, Széchenyi u. 39

  A Pozitív Kft. 1990-ben kisvállalkozásból jött létre. Vállalkozásunk 1994-ben indította el lakatosüzemét, amely ma már exportra termel és sok helybéli lakosnak nyújt megélhetést.


  Részletek
 • 5. EL-MŰ Szolgáltató Kft.

  2100 Gödöllő, Repülőtéri út 11.

  Társaságunk villamos berendezések, hálózatok tervezését, helyszíni szerelését és karbantartását, valamint üzemeltetését végzi Magyarországon.


  Részletek
 • 6. Szinkron Vállalkozói és Kereskedelmi Kft.

  7400 Kaposvár, Vasvári Pál u. 1.

  Cégünk villamossággal foglalkozik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak