Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

villámvédelem tervezése

kifejezésre
1

Villámvédelem tervezése keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Dunaújvárosi Víz-, Csatorna-, Hőszolgáltató Kft.

  2400 Dunaújváros, Építők útja 1.

  A Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. 1998. április 1-én alakult Dunaújvárosi Hőszolgáltató Kft. néven. A gyors fejlődésnek indult vállalat és 2001. szeptember 27-én felvette jelenlegi nevét ekkor törzstőkéje már 340 millió Ft.

  A vállalat fő tevékenysége a Víztermelés, kezelés, elosztás; Gőztermelés, melegvízellátás; Szennyvíz-, hulladékkezelés, településtisztasági szolgáltatás; Építési és épületgépészeti szerelőipar. Ezeket a tevékenységeket sikeresen végzi nemcsak Dunaújváros, hanem Nagyven...


  Részletek
 • 2. Szega Vill Bt.

  5900 Orosháza, Balaton u. 2.

  Vállalkozásunk 2001 óta működik a villamosság területén. Vállaljuk ipari és magánépületek teljeskörű villamossági tervezését, kivitelezését az ország egész területén. Igény szerint anyaggal vagy anyag nélkül, díjtalan költségvetés készítéssel párosítva.


  Részletek
 • 3. Ten-T Rt.

  1025 Budapest, Csévi u. 6.

  Cégünk tömegközlekedési eszközök áramellátásával foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Multilen Bt.

  1052 Budapest, Petőfi Sándor u. 6.

  Cégünk villanyszereléssel foglalkozik. Villámvédelem, földelés.


  Részletek
 • 5. PR Vill Bt.

  9400 Sopron, Lovér körút 7.


  Részletek
 • 6. R & R SIÓ ipari,Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

  8600 Siófok, Béri Balogh Ádám u.66


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak