Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

videorendszer-telepítés

kifejezésre
1

Videorendszer-telepítés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Tabi György TL-Vagyonvédelem EC.

  2092 Budakeszi, Csák József u. 12.

  Fő profilunk az elektronikus vagyonvédelem.


  Részletek
 • 2. Polly-M Bt. megszünt!!!!!

  2336 Dunavarsány, Vörösmarty u. 108.

  "Ha félti, miért nem védi?"
  Vállalkozásunk komoly segítséget nyújt magánszemélyek, vállalkozók és vállalatok értéktárgyainak megőrzésében. A legmodernebb riasztórendszereket, figyelőrendszereket, kamerákat értékesítjük és telepítjük elérhető áron, rövid határidővel.


  Részletek
 • 3. Bar-Tech-Vill Kft.

  7633 Pécs, Berze Nagy János u. 11/a.

  Tevékenységi körünk teljeskörű villamossági kivitelezés, villamos szolgáltatás, valamint a munkánkhoz kapcsolódó anyagok kereskedelme.


  Részletek
 • 4. SATRAX ELEKTRONIC Kft.

  4024 Debrecen, Vígkedvű Mihály u. 41.

  A SATRAX ELEKTRONIC Kft. 1993. január 1-jén kezdte meg tevékenységét, mint telekommunikációs szolgáltató és kereskedelmi cég. A SATRAX ELEKTRONIC Kf.-t az 1983-ban alakult ELEKTRONIC Gmk (jelenleg ELEKTRONIC Kft.) híradástechnikai szerviz tagjai alapították. Részben a Gmk addigi tevékenységét, piacait vette át, valamint újabb kereskedelmi tevékenységeket és szolgáltatásokat beindítva kezdte meg működését.


  Részletek
 • 5. RP Motor Kft.

  1029 Budapest, Előd Vezér u. 59.

  Cégünk több mint 10 éve van jelen a piacon. Több nagy rendszer telepítésének és üzemeltetésének tapasztalatával rendelkezünk.


  Részletek
 • 6. Infra-Haus Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.

  9022 Győr, Árpád u. 87.

  Biztonságtechnikai és tűzjelző rendszerek tervezését, szerelését, karbantartását vállaljuk országosan. Fényvédő, biztonsági fóliák szerelése. Távfelügyelet Sopronban. Belső kirakatvédő rács szerelése. Videós rendszerek telepítése.


  Részletek
 • 7. BOTE Vagyonvédelmi Bt.

  2370 Dabas, József A. u. 15.


  Részletek
 • 8. Vági Attila egyéni vállalkozó

  9700 Szombathely, Jászai Mari u. 30.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak