Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

25 db találat

videofilm-kölcsönzés

kifejezésre
1 | 2 | 3

Videofilm-kölcsönzés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Rózsakert Bevásárlóközpont

  Rózsakert Bevásárlóközpont - Videofilm-kölcsönzés - Tudakozó.hu

  1026 Budapest, Gábor Áron u. 74.

  Cégünk bevásárlóközpontot üzemeltet. Áruházunk 1998-ban épült és 85 darab világszínvonalú üzletegységgel rendelkezik.


  Részletek
 • 2. Pákolitz István Városi Könyvtár

  7030 Paks, Villany u. 1.

  Pakson a település első könyvtára a casino könyvtára volt. A XIX. század második felében sorra alakultak a különböző társadalmi rétegek könyvtárai, olvasókörei. A közkönyvtárak mellett jelentős volt ebben az időben Novák Sándor, a Daróczi, az Erdélyi és a Klein család magánkönyvtára is. 1945 után a kultúrotthonban, az ipartestület épületében létesült kölcsönzőhely. 1949-ben a Népkönyvtári Központ ajándékával, 1951-ben a szekszárdi körzeti könyvtár letétével gyarapodott a gyűjtemény. 1953. október 15-én (min...


  Részletek
 • 3. Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár

  9023 Győr, Herman Ottó u. 22.

  Könyvtárunk egyszerre kíván a szakmai, szakirodalmi információk "adattára" lenni, valamint a kulturális és helyismereti, helytörténeti értékek gyűjtőhelyeként az emberhez méltó, kulturált művelődés feltételeit biztosítani, a költségvetési támogatásunk, és ésszerű gazdálkodásunk által lehetővé tett keretek között.
  Megközelíthető a belvárosból autóbusszal:
  4, 17 a Bartók Béla u. 36., Vásárcsarnok megállóig
  19, 33, 35, 37,38, 39, 40 a Tihanyi Árpád u. trafóház megállóig...


  Részletek
 • 4. Erotik Mozi Video Center

  1136 Budapest, Hegedűs Gyula u. 1.

  Erotik Centerünkben 2 mozival, 13 videókabinnal, szexuális segédeszközökkel, magazinokkal, cd-kel, dvd-kel, vidaokazettákkal, erotikus fehérneműkkel, intim környezetben várjuk önöket. Magyarországon a legnagyobb választékkal!


  Részletek
 • 5. Pizza & Video

  1122 Budapest, Krisztina krt. 23.

  Az I., II., V., VI., XII. kerületekben és Gazdagréten elsőként tudsz pizzát és videófilmet egyszerre házhoz rendelni, maximum 50 perc alatt, házhozszállítási díj nélkül.


  Részletek
 • 6. Kulturális Innovációs Alapítvány

  1035 Budapest, Miklós tér 1.

  Az Óbudai Selyemgombolyító épületében található könyvtárat 1985-ben létesítette a Közművelődési Információs Intézet, majd később Vállalat, melynek privatizációja óta az alapítvány működteti. A gyűjtemény az utóbbi években országos zöld könyvtárként vált ismertté.


  Részletek
 • 7. Mozsolics Gézáné egyéni vállalkozó

  8700 Marcali, Hársfa u. 39.

  Cégünk Makita gyártmányú kisgépek kölcsönzésével foglalkozik, emellett videotékát üzemeltet.


  Részletek
 • 8. Huszár Gál Városi Könyvtár Mosonmagyaróvár

  9200 Mosonmagyaróvár, Engels u. 16. Pf.:61

  A város első "közkönyvtára" Czéh Sándor (1813-1883)nyomdász nevéhez fűződött, aki nyomdája után 1838-ban könyvkereskedést és kölcsönkönyvtárat alapított Magyaróváron. Mosonmagyaróváron az általános gyűjtőkörű, nyilvános közkönyvtár századunk közepén, 1951-ben nyílt meg. A város szerkezete szükségessé tette azt, hogy a központi könyvtár mellett a másik városrészben Mosonban fiókkönyvtár létesüljön az ott élő olvasók ellátására. 1952-ben Járási Könyvtárrá változott a könyvtár elnevezése és bővült a funkciója:...


  Részletek
 • 9. Prímatéka Kft.

  1122 Budapest, Magyar Jakobinusok tere 4/b.

  Cégünk kölcsönzőt üzemeltet.


  Részletek
 • 10. Videobank

  1118 Budapest, Tűzkő u. 2.

  Cégünk videofilm kölcsönzéssel foglalkozik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak