Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

9 db találat

video-CD

kifejezésre
1

Video-CD keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Comet Studio

  Comet Studio - Video-CD - Tudakozó.hu Comet Studio - Video-CD - Tudakozó.hu Comet Studio - Video-CD - Tudakozó.hu Comet Studio - Video-CD - Tudakozó.hu Comet Studio - Video-CD - Tudakozó.hu Comet Studio - Video-CD - Tudakozó.hu Comet Studio - Video-CD - Tudakozó.hu

  2013 Pomáz, Céhmester u.

  CD, DVD , VHS gyártás, sokszorosítás,
  csomagolás, zsugorfóliázás,
  valamint tokok, kiegészítők árusítása
  kis- és nagytételben egyaránt.
  Masterek átírása különböző formátumok között:
  BetaSp, DVCam, DV, miniDV, CD, DVD, SVHS, VHS.
  Hang/kép/videó, analóg/digitális jelkorrekciója, digitalizálása, szerkesztése.Grafikai és nyomdai munkák tervezése, elkészítése.


  Részletek
 • 2. Fümoto Kft.

  Fümoto Kft. - Video-CD - Tudakozó.hu Fümoto Kft. - Video-CD - Tudakozó.hu Fümoto Kft. - Video-CD - Tudakozó.hu Fümoto Kft. - Video-CD - Tudakozó.hu Fümoto Kft. - Video-CD - Tudakozó.hu Fümoto Kft. - Video-CD - Tudakozó.hu Fümoto Kft. - Video-CD - Tudakozó.hu Fümoto Kft. - Video-CD - Tudakozó.hu

  1158 Budapest, Késmárk utca 18

  A Fümotó Kft. mese videófilmek forgalmazásával foglalkozik 1992 óta. Állíthatjuk, hogy Magyarország legismertebb meséi megtalálhatóak nálunk.CD DVD sokszorosítás gyorsan olcson


  Részletek
 • 3. Folio Kereskedelmi Kft.

  Folio Kereskedelmi Kft. - Video-CD - Tudakozó.hu

  7100 Szekszárd, Ybl Miklós u. 3.

  Katalógus-áruházunk 1993 óta foglalkozik komoly- és könnyűzenei audio CD lemezek, műsoros audiokazetták valamint zenés és egyéb videók, DVD lemezek, CD-ROM-ok és könyvek forgalmazásával.

  A megrendelt árut postai utánvéttel szállítjuk, illetve hitelkártyával történő fizetés esetén ajánlott küldeményként postázzuk.
  Tevékenységünkkel az Ön kényelmét szeretnénk szolgálni, hogy otthonában kényelmesen válogatva vásárolhasson a sok ezer jobbnál jobb zenéből.
  Örömünkre szolgál, hogy 1996 áprilisa óta elektro...


  Részletek
 • 4. Newport Consulting Kft.

  1196 Budapest, Zrínyi utca 138/A

  Cégünk videodigitalizálással foglalkozik.


  Részletek
 • 5. HVS Stúdió Kft.

  1158 Budapest, Késmárk u. 18.

  Cégünk VHS videofilmek, CD-k és DVD-k sokszorosításával foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Markcon Bt.

  7633 Pécs, Kőrösi Csoma Sándor u. 16/b.

  Célunk, hogy hatékonyabbá tegyük ügyfeleink kommunikációs tevékenységét üzleti sikereik érdekében.


  Részletek
 • 7. Fila Digital Media Kft.

  1061 Budapest, Oktogon 1.

  Társaságunk speciális ajánlata a legkisebb magánvállalkozásoknak és a legnagyobb "multiknak" egyaránt szól. Cégünk idén, több éves előkészítés után megkezdte a Digikalauz-sorozat készítését. Ez nem más, mint egy videós és multimédiás reklámokat tartalmazó lemezes (CD vagy DVD) kiadvány.


  Részletek
 • 8. Videant Kft.

  7625 Pécs, Zsigmond u 7

  A VideAnt Kft. 1997-ben alapult. Cégünk egy produceri irodát, valamint egy digitális video- és multimédiastúdiót működtet. Dokumentumfilmeket, turisztikai filmeket, ipari referenciafilmeket, reklámfilmeket és oktatófilmeket készítünk. A filmkészítés egész folyamatát vállaljuk a forgatókönyvírástól a forgatáson és editáláson át a filmek kiadásáig. A filmeket sugárzásra készen broadcast minőségben, illetve DVD-n, video-CD-n vagy bármilyen más kívánt formátumban szállítjuk.

  Filmjeinket, sorozatainkat rends...


  Részletek
 • 9. Karma CD Print Bt.

  2220 Vecsés, Fő út 244.

  CD nyomtatás a leggyorsabban. További információkért tekintse meg weblapunkat, vagy írjon nekünk! E-mail címünk: cdprint@monornet.hu


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak