Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

21 db találat

vezetői információs rendszer

kifejezésre
1 | 2 | 3

Vezetői információs rendszer keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Pentatrade Kft.

  Pentatrade Kft. - Vezetői információs rendszer - Tudakozó.hu

  9028 Győr, József A. u. 99.

  Vállalatunk hálózatépítéssel, integrált rendszerek bevezetésével, ügyviteli és informatikai tanácsadással, valamint egyedi szoftverek fejlesztésével foglalkozik.


  Részletek
 • 2. Intersoft-Hungary Kft.

  1125 Budapest, Tusnádi u. 17/a.

  Cégünk a megrendelők elvárásait és problémáit ismerve törekszik a legmagasabb szintű informatikai szolgáltatásokat nyújtani.


  Részletek
 • 3. GENIUS Computer Kft.

  1048 Budapest, Pácoló utca 16.

  A Genius Computer Kft-t 1996. februárjában alapították. Elsődleges tevékenységi köre kiegészítő programok fejlesztése és számítógépes hálózatok üzemeltetése.


  Részletek
 • 4. Novosys Informatikai Tanácsadó Kft.

  0 , N/A

  Az alapítók meggyőződése, hogy a gazdasági élet szereplői egyre inkább érdekeltek a gyakran versenyelőnyt jelentő korszerű döntéselőkészítő és elemző technológiák alkalmazásában. Céljuk tehát egy professzionális, kifejezetten döntéstámogató alkalmazások kialakítására létrejött szervezet volt, amely magas színvonalú szolgáltatást nyújtva segíti partnereit a vezetői döntéstámogató rendszerek kiépítésénél felmerülő informatikai és szakmai feladatok megoldásában....


  Részletek
 • 5. aPLUS Consulting Kft.

  1143 Budapest, Hungária köz 1-5.

  Az aPlus Consulting Kft. a svéd fejlesztésű Movex integrált vállalatirányítási rendszer magyarországi kizárólagos képviselőjeként látja el a rendszer hazai bevezetésével és honosításával kapcsolatos tevékenységeket. Cégünk IBM üzleti partner. Komoly hazai referenciákkal rendelkezünk sikeres bevezetéseinknek köszönhetően, amit elsősorban a képzett, jól felkészült szakembergárdánk garantál.


  Részletek
 • 6. APP Könyvvezető Gazdasági és Pénzügyi Kft.

  1116 Budapest, Hengermalom út 1.

  Az APP Kft. - a REORG vállalatcsoport tagja - 1999-ben alakult 16 millió forint alaptőkével. Társaságunk eddigi tevékenysége során vállalkozások (Rt.-k, Kft.-k stb.) - köztük termékelőállító vállalkozás, pénzügyi vállalkozások, megszűnő (felszámolás-végelszámolás) vállalkozások - könyvvezetési-számviteli feladatait látta és látja el. Cégünk dolgozói valamennyien felsőfokú szakmai képzettséggel rendelkeznek.


  Részletek
 • 7. SAS Institute Kft.

  1122 Budapest, Határőr u. 36.

  A SAS Institute világelső a sikeres döntéshozatalt szolgáló információszolgáltatásban. Szoftverfejlesztés, információs rendszer építés, adatbázis építés.


  Részletek
 • 8. MÁV Informatika Kft.

  1012 Budapest, Krisztina krt. 37/a

  A MÁV Informatika Kft. a közlekedésinformatika területén nyújt széles körű szolgáltatásokat utasainak.


  Részletek
 • 9. ASW Systems Kft.

  1013 Budapest, Attila út 17.

  Cégünk informatikai és számítástechnikai szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére.


  Részletek
 • 10. SZKI Consulting Kft.

  1123 Budapest, Alkotás u. 39/c.

  A Management Planning and Control (MPC) intelligens e-business megoldások fejlesztésében és értékesítésében világpiac-vezető. A Comshare amerikai szoftverházat 1996 óta az SZKI Consulting Kft. kizárólagosan képviseli Magyarországon.Web- és kliens-szerver megoldásainkat az üzleti intelligencia hozzáadásával alakítjuk ki. Megközelítésünk középpontjában az üzleti folyamatok megértése, az üzleti modell középpontú megközelítése áll.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak