Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

vezérlés tervezése

kifejezésre
1

Vezérlés tervezése keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. V & Zs 98 Bt

  4251 Hajdúsámson, Bartók Béla utca 21

  Villanyszerelés ,Kaputecnika ,Épületvillamosság, Riasztástechnika


  Részletek
 • 2. Mavika Kft.

  9200 Mosonmagyaróvár, Timföldgyári út 1.

  Cégünk tevékenységi körét - a villanyszerelést, villamos gépek javítását - folyamatosan bővítette. A szakembergárda sok évtizedes szakmai tapasztalatának és tudásának gyarapodásával egyidejűleg cégünk tevékenysége bővült a daruk, emelőgépek javításával, mérnöki tevékenységgel - tervezések, műszaki vizsgálatok -, valamint egyéb elektromos épületgépészeti szerelések vállalásával.
  Villamos tervezéseknél, fénytechnikai, biztonságtechnikai méréseknél, rezgésdiagnosztikai szakvizsgálatoknál, gépészeti javításokn...


  Részletek
 • 3. Hadas Tamás

  1100 Budapest, Ismeretlen

  OMRON, Telemecanique, Mitsubishi, Siemens, Klöckner Moeller PLC-k, szervo hajtások programozása, üzembehelyezése.


  Részletek
 • 4. R-Trade 95 Bt.

  8100 Várpalota, Radnóti u. 60.

  Cégünk kapumozgató berendezések, ipari kapuk, ipari sorompók és biztonsági nyílászárók forgalmazásával és szerelésével foglalkozik. Kertkapuk, kovácsoltvaskapuk készítését is vállaljuk.


  Részletek
 • 5. GardenGate Kaputechnikai Kft.

  1173 Budapest, Pesti út 5.

  A vállalkozás 1996-ban alakult antennaelektronikai termékek gyártására, kereskedelmére szakosodva. A nyílászáró automatikák gyártása 1999-ben kezdődöt és azóta is dinamikusan fejlődik. Az elmúlt évek eladási statisztikája alapján évről-évre 100%-os növekedéssel büszkélkedhetünk.
  Cégünk saját fejlesztésű elektornikus vezérlések gyártásával foglalkozik, a terverzéstől az összeszerelésen át egészen az értékesítésig - a felmerülő igények figyelembe vételével is....


  Részletek
 • 6. PLC System Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  9700 Szombathely, Szily János u. 38.

  Cégünk 2000. januárjában alakult, az ipari automatizálás területén tervezési, kivitelezési és üzemeltetési tevékenységet végez.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak