Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

39 db találat

vetőgép

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4

Vetőgép keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. AGRÁRGÉP-CEGLÉD Kft.

  AGRÁRGÉP-CEGLÉD Kft. - Vetőgép - Tudakozó.hu AGRÁRGÉP-CEGLÉD Kft. - Vetőgép - Tudakozó.hu AGRÁRGÉP-CEGLÉD Kft. - Vetőgép - Tudakozó.hu AGRÁRGÉP-CEGLÉD Kft. - Vetőgép - Tudakozó.hu AGRÁRGÉP-CEGLÉD Kft. - Vetőgép - Tudakozó.hu

  2700 Cegléd, 4-es főút 67. km

  Cégünk mezőgazdasági gépek forgalmazásával foglalkozik. A honlap folyamatos fejlsztés alatt áll, és egyelőre csak a gyakrabban keresett termékek találhatók, ezért ha nem talál egyet kérjük lépjen kapcsolatba velünk további információért.


  Részletek
 • 2. Contstar Hungary Kft.

  Contstar Hungary Kft. - Vetőgép - Tudakozó.hu Contstar Hungary Kft. - Vetőgép - Tudakozó.hu Contstar Hungary Kft. - Vetőgép - Tudakozó.hu Contstar Hungary Kft. - Vetőgép - Tudakozó.hu Contstar Hungary Kft. - Vetőgép - Tudakozó.hu

  1012 Budapest, Tábor u. 5.


  Részletek
 • 3. AGRAMÍR Kft.

  AGRAMÍR Kft. - Vetőgép - Tudakozó.hu

  2100 Gödöllő, Dózsa György út 67.

  Cégünk legfőbb célja, hogy tevékenységét partnerei maximális megelégédése mellett végezze, és vevőink - tapasztalataikból kiindulva - mindig visszatérjenek hozzánk.
  "Évtizedes szakmai tapasztalat, kipróbált üzleti kapcsolatok!"


  Részletek
 • 4. Agráció Kft.

  2100 Gödöllő, Isaszegi út 166.

  Traktorok, kerti gépek, szerszámok, vetőmagok és facsemeték széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat.


  Részletek
 • 5. HANDEL Kft.

  9028 Győr, Külső Veszprémi út 7.

  Társaságunk mezőgazdasági gépek, ezek alkatrészeinek, keleti-nyugati tehergépjárművek alkatrészeinek és műszaki árucikkek, valamint autóápolási és felszerelési cikkek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Contstar Hungary Kft. Nyíregyháza

  4400 Nyíregyháza, Debreceni út 103

  A hazai mezőgazdasági gépkereskedelem egyik meghatározó szereplője Contstar Hungary Kft. Cégünk 2000-ben alakult az Inter-Plant Kft. megvásárlásával és folyamatos fejlesztések eredményeképpen a két cég jelenleg 9 telephelyen árulja termékeit.

  A legújabb, legkorszerűbb telephelyünk a Pápai telephely, ami az ÉNY-i régióban vásárlóknak könnyű elérhetőséget biztosít.

  Gondosan alakítottuk ki termékkínálatunkat, hogy a legjobb minőséget a legjobb ár-érték aránnyal tudjuk ötvözni. Bőséges modellválasztékot...


  Részletek
 • 7. Agrifer 21 Kft.

  7100 Szekszárd, Palánki út 12

  Cégünk telephelye Tolna megyében Szekszárd határában, a 6-os számú főút mellett a ?deltában ? található, a volt SIÓ MOTEL területén.
  Fő tevékenységünk a mezőgazdasági termelés gépekkel, eszközökkel és szaktanácsadással való kiszolgálása.


  Részletek
 • 8. AGRO-Mónus Kft.

  4002 Debrecen, Mészáros G. kert 55. 47-es út

  Cégünk gépkereskedelemmel foglalkozik.


  Részletek
 • 9. Agroszolért Kft.

  5400 Mezőtúr, Miklósi út 9.

  "A Crystal mélyebben szánt...."


  Részletek
 • 10. Agro-Roll 96 Kft.

  4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 10.

  Az Agro Roll 96 Kft 1996 áprilisában alakult Debrecenben .Cégünk a jugoszláv ST csapágyak és "Y" csapágyak nagykereskedelmi forgalmazásával indult. Kizárólagos forgalmazói vagyunk a CERJÁK Szlovén kardángyárnak, így nem csak komplett kardánokat, hanem ezek részegységeit is forgalmazzuk. Szakképzett munkatársaink kardán szervizelést is folytatnak. A Jugoszláv IKL csapágygyárral már több éve kizárólagos forgalmazási szerződést kötöttünk. Területi képviselői vagyunk a MOGUL olajoknak, az OFAS tárcsaleveleknek....


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak