Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

10 db találat

vendéglátó technikus szakképzés

kifejezésre
1

Vendéglátó technikus szakképzés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Türr István Képző és Kutató Intézet Kecskeméti Igazgatósága

  Türr István Képző és Kutató Intézet Kecskeméti Igazgatósága - Vendéglátó technikus szakképzés - Tudakozó.hu

  6000 Kecskemét, Szolnoki u. 20

  A Kecskeméti Regionális Képző Központot a Munkaügyi Minisztérium és a Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata alapította a térség munkaerő - fejlesztési és képzési feladatainak eredményesebb ellátása érdekében.

  Fő tevékenysége a felnőtt képzés, amely a régió munkaerő - piaca által megfogalmazott igények szerint, a munkakör ellátására alkalmas szakképzettség és attitűd megszerzésére irányuló képzést jelent. A programok figyelembe veszik a felnőtt meglévő tapasztalatát, tudását, illetve a vele szemben tá...


  Részletek
 • 2. Hansági Ferenc Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakiskola és Szakközépiskola

  Hansági Ferenc Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakiskola és Szakközépiskola - Vendéglátó technikus szakképzés - Tudakozó.hu

  6725 Szeged, Kálvária sugárút 87.

  Iskolánk kiemelten foglalkozik idegen nyelvek és a számítástechnika oktatásával.


  Részletek
 • 3. Szent Lőrinc Vendéglátó Idegenforgalmi Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium

  3300 Eger, Rákóczi u. 95/a.

  Iskolánk szakközépiskola és szakiskola, melynek elsődleges feladata az általános műveltséget megalapozó, érettségire és szakmai vizsgára, valamint felsőfokú iskolai tanulmányok megkezdésére felkészítő nevelés és oktatás biztosítása, a munkába álláshoz, az önálló életkezdéshez szükséges vendéglátó, idegenforgalmi és kereskedelmi ismeretek nyújtása.
  A vendéglátás és idegenforgalom szakmacsoporthoz tartozó szakmák napjainkban felértékelődtek, a térség idegenforgalmi vonzereje tovább erősödött.
  Az ismeretkö...


  Részletek
 • 4. Séf Vendéglátóipari, Kereskedelmi és Idegenforgalmi Szakképző Iskola

  Séf Vendéglátóipari, Kereskedelmi és Idegenforgalmi Szakképző Iskola - Vendéglátó technikus szakképzés - Tudakozó.hu

  8200 Veszprém, Halle u. 3.

  Iskolánk felvételt hirdet a vendéglátóipari, kereskedelmi és idegenforgalmi szakmák után érdeklődő, 8-10 osztályt végzett és érettségi vizsgával rendelkező tanulók számára.


  Részletek
 • 5. Balassa Bálint Gazdasági Szakközépiskola és Szakiskola, Esztergom

  2500 Esztergom-Kertváros, Szent István tér 7-9.

  A Balassa Bálint Gazdasági Szakközépiskola és Szakiskola, Esztergom évtizedek óta képzi a térség kereskedő-vendéglátó szakembereit. Az iskola kereskedelmi- és vendéglátó szakközépiskolai osztályaiban 1993-tól a szakmai ismeretek mellett színvonalas közismereti képzést is folytat.
  A 2005-ös tanévtől kezdődően a Berzeviczy Gergely Közgazdasági Szakközépiskolával egyesülve szakközépiskolai szinten a gazdasági-szolgáltatási szakterület képzését is ellátja az iskola. Jelenleg mintegy 70 fős pedagógus és 1000 f...


  Részletek
 • 6. Göndöcs Benedek Középiskola és Kollégiuma

  5700 Gyula, Kossuth L. u. 26.

  Tájékoztatónkkal azt szeretnénk bemutatni, hogy miért érdemes iskolánkat választani.

  A kiváló, minden igényt kielégítő körülményeket, huszonegyedik századi tárgyi feltételeket biztosító, folyamatosan fejlődő, több mint ezer fős iskolánkban esélyt kívánunk adni mindenkinek, aki nálunk szeretne továbbtanulni. A munkaerőpiaci igények figyelembevételével, számos szakmacsoportban folytatunk olyan képzéseket, amelyek jó elhelyezkedési lehetőségeket nyújtanak. Gyermek-központú, családias hangulatú intézményünkb...


  Részletek
 • 7. Giorgio Perlasca Kereskedelmi, Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskola

  1106 Budapest, Maglódi út 8.

  Eredetileg általános iskolaként, majd 1982 óta középiskolaként működik.Az oktatási intézmény, a városközponttól néhány kilométerre, Kőbánya több irányból jól megközelíthető részén, forgalmas főútvonal mellett helyezkedik el.
  kereskedelem és vendéglátás területén magas szakmai elvárásoknak megfelelő oktatás folyik.
  Képzési területei: kereskedelem, vendéglátás, idegenforgalom.
  Az itt végzett tanulókat a szakmák megbecsült dolgozóként kezelik, s számos hallgató folytatja tanulmányait főiskolákon, egyetem...


  Részletek
 • 8. Bernáth Kálmán Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola

  2600 Vác, Brusznyai Árpád u.6.

  Iskolánk alapításának éve: 1955. Ekkor a Belkereskedelmi Minisztérium kezdeményezésére a Pest megyei Tanács Kereskedelmi Osztálya határozatot hozott a kereskedelmi és vendéglátóipari szakmunkásképzo iskola létrehozására. Az oktatás 33 fovel (kereskedelmi) kezdodött, általános iskolák bérelt termében, délutáni oktatással.
  1975 szeptemberétol az iskola önálló épületet kapott, melyben korábban egy általános iskola muködött. Ettol az idoponttól a beiskolázható tanulók illetve a foállományú pedagógusok száma fo...


  Részletek
 • 9. Széchenyi István Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola

  7400 Zselickislak, Rippl-Rónai utca 15.


  Részletek
 • 10. Gastroker Alapítványi Szakközépiskola

  8200 Veszprém, Budapest út 11.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak