Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

vaskohászati termék

kifejezésre
1

Vaskohászati termék keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Marend Ker.és Szolg. Kft.

  1039 Budapest, Madzsar J. u. 13.

  Cégünk 1992 májusában alakult, családi vallalkozásként. Vaskohászati anyagok kis, és nagykereskedelmi forgalmazásának teljes termékválasztékát biztosítani tudjuk. Ma már telephellyel rendelkezünk az Óbuda vasútállomás területén, ahol magánszemélyek teljeskörű kiszolgálását is vállaljuk. Az anyag mozgatását autódaruval tudjuk megoldani, így vállaljuk tehervonatok ki-és berakodását. A szállítást saját tehergépjárművel tudjuk biztosítani az egész ország területén, megrendelőink részére rövid határídővel. Várju...


  Részletek
 • 2. Bozi Ferr Kft.

  1112 Budapest, Jégvirág u. 12.

  Energiahordozók nagykereskedelme Vas- és fémáruk nagykereskedelme Logisztikai szolgáltatás Kohászati termékek kereskedelme, raktározása.


  Részletek
 • 3. Remont-Hungary Zrt.

  3500 Miskolc, Muhi u.1.

  Cégünk természetes magánszemélyek tulajdonában lévő szlovák-magyar vegyesvállalat. Fő tevékenységi körei: Szlovákiából, Romániából, Jugoszláviából, Lengyelországból acéltermékek importja, valamint ugyanazokba az országokba Magyarországról acéltermékek exportja, és ezen relációkhoz kapcsolódóan szállítmányozás biztosítása.


  Részletek
 • 4. 4 H Kft.

  1112 Budapest, Bolygó utca 20.

  Cégünk elsősorban import fenyő fűrészáru nagykereskedelmével, valamint vaskohászati termékek forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 5. TOM-FERR ZRT.

  1211 Budapest, Acélcső utca 2-20.

  A Tom-Ferr Rt. Budapesten, a XXI. kerület, Csepel északi részén, a régi "Csepel Vas és Fémművek" területén helyezkedik el. A részvénytársaság kis- és nagykereskedelmi tevékenységet folytat a vaskohászati termékek területén.


  Részletek
 • 6. Akva Trans Kft.

  6050 Lajosmizse, Gyártelep 2.

  Cégünk csak belföldi fuvarozást vállal. Ponyvás 13,6-os, 10 tonnás 8,30 m platóhosszúságú, ponyva nélküli, kisebb-nagyobb tehergépkocsik, kamionok állnak a vállalkozás rendelkezésére.


  Részletek
 • 7. AGRAM Szekszárd Ipari és Kereskedelmi Kft.

  7100 Szekszárd, Keselyűsi út 20.

  Cégünk fémipar területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 8. METALTRADE MISKOLC Kft.

  3527 Miskolc, Bajcsy Zs. u. 17.

  Cégünk vaskohászati termékek nagykereskedelmével foglalkozik. További információkért kérjük látogasson el weboldalunkra!


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak