Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

vasbeton gerenda

kifejezésre
1

Vasbeton gerenda keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Fix Team Építő Kft.

  1116 Budapest, Hunyadi János u. 9. III.

  A Fix Team Építő Kft. közületek, befektető, beruházó cégek létesítményeinek kivitelezése, szerkezetépítése mellett nagy súlyt fektet a privátszféra igényeinek kielégítésére is. Cégünk széles referencialistája igazolja azt a tapasztalatot, amiért érdemes bennünket választani.


  Részletek
 • 2. Polygon Épületszerkezet Gyártó Kft.

  5000 Szolnok, Madách u. 26/e

  Betonacél megmunkálással, vasbeton elemek gyártásával foglalkozunk. Nagy mennyiségben zsaluzópanelek gyártása. Helyszíni kiszállás és szerelés.


  Részletek
 • 3. Márton-Bau Kft.

  3300 Eger, Mester u. 5.

  A cég az építőipar területén lakópark építésével, lakások értékesítésével, építőanyagok kis- és nagykereskedelmével foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Szatmári Bau Kft.

  5100 Jászberény, Temető u. 32.

  A Szatmári és Társa Kft. elsősorban építőanyagok, fa nyílászárók, szigetelőanyagok és gipszkarton forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Horváth Tüzép Kft.

  8500 Pápa, Kopja u. 8.

  A Kft. 1996-ban alakult. A cég tevékenysége építőanyag kereskedelemből, építőipari kivitelezésből, műszaki tanácsadásból, gépkölcsönzésből és szállítmányozásból áll.


  Részletek
 • 6. K+D Tüzép Kft.

  2000 Szentendre, Sztaravodai u. 18.

  Cégünk több mint 10 éve működik. A Dunakanyar és környékén ismertek vagyunk minőségi termékeink és versenyképes áraink által. Családi vállalkozásunk 3 telephelyünkön szolgálja ki az igényes vásárlókat. Külön kérésre ki is szállítunk.


  Részletek
 • 7. RÁCZ TÜZÉP Építő-és Tüzelőanyag. Ker.

  4320 Nagykálló, Árpád utca 12.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak