Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

59 db találat

vagyonkezelés és -tanácsadás

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Vagyonkezelés és -tanácsadás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. SUEZ Environnement Hungária Kft.

  SUEZ Environnement Hungária Kft. - Vagyonkezelés és -tanácsadás - Tudakozó.hu SUEZ Environnement Hungária Kft. - Vagyonkezelés és -tanácsadás - Tudakozó.hu SUEZ Environnement Hungária Kft. - Vagyonkezelés és -tanácsadás - Tudakozó.hu

  1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 12

  A SUEZ ENVIRONNEMENT Hungária Kft. (korábban Ondeo Services Hungária Kft., illetve Lyonnaise Des Eaux Hungária Kft.) az 1990-es évek közepén kezdődött nagy francia befektető hullám idején kezdte meg tevékenységét. A budapesti központ koordinálta a francia anyavállalat befektetéseit, így időrendi sorrendben a Kaposvári Vízművek Kft., a Pécsi Vízmű Zrt., valamint a Fővárosi Vízművek (FV Zrt.) esetében.

  A SUEZ ENVIRONNEMENT Hungária Kft. a SUEZ ENVIRONNEMENT magyarországi képviseletét látja el. Ebbe többek ...


  Részletek
 • 2. Concorde Értékpapír Zrt.

  Concorde Értékpapír Zrt. - Vagyonkezelés és -tanácsadás - Tudakozó.hu

  1123 Budapest, Alkotás u. 50.

  A Concorde Értékpapír Zrt. Magyarország legnagyobb független befektetési társasága, mely integrált befektetési banki szolgáltatásokat nyújt hazai és külföldi, magán, vállalati és intézményi ügyfelek részére.

  A Concorde 1993 évi megalapítása óta eltelt 14 év alatt a kezdeti értékpapír elemzéssel és kereskedéssel foglalkozó pénzügyi cégből integrált befektetési szolgáltatásokat nyújtó társasággá vált. 1998 elejétől mint befektetési társaság rendelkezik a befektetési banki szolgáltatások teljes körének nyúj...


  Részletek
 • 3. Hungaroholding Consulting Zrt.

  Hungaroholding Consulting Zrt. - Vagyonkezelés és -tanácsadás - Tudakozó.hu

  1134 Budapest, Klapka utca 11.

  A Hungaroholding Consulting Rt. 1998-ban a hazai befektetők tulajdonában álló WALLIS Rt. befektetési tanácsadó részlegének önállósulásával jött létre, alaptevékenysége a pénzügyi-gazdasági tanácsadás.
  A Hungaroholding Consulting Rt. az alábbi szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére:
  Gazdálkodó szervezetek működésével kapcsolatos tanácsadás
  Privatizációs tanácsadás
  Pénzügyi tanácsadás
  Reorganizáció
  Befektetési tanácsadás
  Önkormányzatok részére pénzügyi-gazdasági fejlesztési tanácsadás
  Té...


  Részletek
 • 4. Gondoldó Kft.

  7623 Pécs, Tompa M. u. 38.

  Cégünk könyveléssel, vállalkozásfejlesztéssel,pályázatírással és tanácsadással foglalkozik.


  Részletek
 • 5. MÁV Vagyonkezelő Rt.

  1066 Budapest, Teréz krt. 62.

  A Magyar Államvasutak Részvénytársaság és a MÁV Vagyonkezelő Részvénytársaság között kialakult munkamegosztás alapján társaságunk kezeli és értékesíti a vasúti alaptevékenységéhez szorosan nem kapcsolódó befektetéseket.


  Részletek
 • 6. BNP Paribas Lease Group Rt.

  1055 Budapest, Honvéd u. 20/a

  Társaságunk ügyfelei között mind kis- és középvállalkozások mind nagyvállalatok megtalálhatók, melyek számára pénzügyi lízing és mezőgazdasági hitelkonstrukciókat kínálunk.


  Részletek
 • 7. Pilis Vagyonkezelő Kft.

  2509 Esztergom-Kertváros, Damjanich u. 10.

  A PILIS Vagyonkezelő Kft. 1992-ben alakult. Tevékenysége az egyszeres és kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok teljeskörű ügyvitele.


  Részletek
 • 8. Pécsi Vagyonkezelő Szaktanácsadó Kft.

  7632 Pécs, Jókai tér 2.

  Cégünk 2000-ben alakult, magyarországi ingatlanok közvetítésével, vagyonértékeléssel, tanácsadással foglalkozunk.


  Részletek
 • 9. ConCorde Direct Zrt

  1123 Budapest, Alkotás utca 50.

  Cégünk értékpapírokkal foglalkozik.


  Részletek
 • 10. Starttax Kft.

  2600 Vác, Zichy H. u. 12.

  Szolgáltatásaink körét az igényeknek megfelelően folyamatosan bővítettük, így a cégképviselet, könyvelés mellett régóta foglalkozunk bérszámfejtéssel, adótanácsadással. Mindig is igyekeztünk a családias hangulat megőrzésére, ezért ügyfeleinknek gyakran adunk szóban, beszélgetés közben gazdasági- vagy vezetési tanácsokat. Mindezt ingyen, és nem ?stopperrel a kezünkben?, hiszen a mi érdekünk is, hogy megbízóink sikeresek legyenek. Az sem ritka eset, hogy mi magunk hozunk össze cégeket, akik utána üzleti partn...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak