Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

20 db találat

vízvezeték és csatornaszerelés

kifejezésre
1 | 2

Vízvezeték és csatornaszerelés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Energo Dekomo Kft.

  Energo Dekomo Kft. - Vízvezeték és csatornaszerelés - Tudakozó.hu Energo Dekomo Kft. - Vízvezeték és csatornaszerelés - Tudakozó.hu Energo Dekomo Kft. - Vízvezeték és csatornaszerelés - Tudakozó.hu Energo Dekomo Kft. - Vízvezeték és csatornaszerelés - Tudakozó.hu Energo Dekomo Kft. - Vízvezeték és csatornaszerelés - Tudakozó.hu

  2011 Budakalász, József A. u. 61.

  Cégünk 1991 óta foglalkozik épületgépészeti munkákkal, családi házak, irodák, egyéb épületek teljes épületgépészeti kivitelezése, víz-, központi fűtés-, csatorna- és gázszereléssel. Napkollektorok szerelése.


  Részletek
 • 2. Czvi-Gáz Plusz Kft.

  Czvi-Gáz Plusz Kft. - Vízvezeték és csatornaszerelés - Tudakozó.hu Czvi-Gáz Plusz Kft. - Vízvezeték és csatornaszerelés - Tudakozó.hu Czvi-Gáz Plusz Kft. - Vízvezeték és csatornaszerelés - Tudakozó.hu Czvi-Gáz Plusz Kft. - Vízvezeték és csatornaszerelés - Tudakozó.hu Czvi-Gáz Plusz Kft. - Vízvezeték és csatornaszerelés - Tudakozó.hu Czvi-Gáz Plusz Kft. - Vízvezeték és csatornaszerelés - Tudakozó.hu Czvi-Gáz Plusz Kft. - Vízvezeték és csatornaszerelés - Tudakozó.hu Czvi-Gáz Plusz Kft. - Vízvezeték és csatornaszerelés - Tudakozó.hu Czvi-Gáz Plusz Kft. - Vízvezeték és csatornaszerelés - Tudakozó.hu

  4400 Nyíregyháza, Katona u. 9.

  Cégünk 1995 óta áll az ügyfeleink rendelkezésére. Sok éves tapasztalatot és gyakorlatot sajátított el épületgépészeti munkák teljes kivitelezése területén.
  Kérjük ismerjen meg minket jobban honlapunkon keresztül.
  A Kft-nél megfelelő képesítéssel és az előírt engedélyekkel rendelkező szakemberek dolgoznak, akik a saját szakterületükön több éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek.
  Cégünknek kiterjedt gazdasági kapcsolatai vannak a víz-, gáz-, fűtés-, klíma berendezések és úszómedence szerelése területén s...


  Részletek
 • 3. Acrux Bt.

  Acrux Bt. - Vízvezeték és csatornaszerelés - Tudakozó.hu Acrux Bt. - Vízvezeték és csatornaszerelés - Tudakozó.hu Acrux Bt. - Vízvezeték és csatornaszerelés - Tudakozó.hu Acrux Bt. - Vízvezeték és csatornaszerelés - Tudakozó.hu Acrux Bt. - Vízvezeték és csatornaszerelés - Tudakozó.hu Acrux Bt. - Vízvezeték és csatornaszerelés - Tudakozó.hu Acrux Bt. - Vízvezeték és csatornaszerelés - Tudakozó.hu Acrux Bt. - Vízvezeték és csatornaszerelés - Tudakozó.hu Acrux Bt. - Vízvezeték és csatornaszerelés - Tudakozó.hu Acrux Bt. - Vízvezeték és csatornaszerelés - Tudakozó.hu Acrux Bt. - Vízvezeték és csatornaszerelés - Tudakozó.hu Acrux Bt. - Vízvezeték és csatornaszerelés - Tudakozó.hu

  6000 Kecskemét, Platán u. 7.

  Tevékenységeink:
  épületgépészeti generál kivitelezés
  napkollektoros, napelemes rendszerek tervezése kivitelezése (Sonnenkraft, Kyocera)
  hőszivattyús rendszerek kivitelezése (CTC, Dimplex, Hautec, Weider...)
  szennyvíztisztító rendszerek kivitelezése
  Sotralentz házi szennyvíztisztítók forgalmazása
  olajfogók, szénhidrogén leválasztók telepítése (JPR Systems)
  éttermi, konyhai zsírfogók telepítése
  teljeskörű hitelügyintézés


  Részletek
 • 4. Unigép Kft.

  8360 Keszthely, Rákóczi F. u. 3.

  Cégünk mélyépítési munkákat vállal.


  Részletek
 • 5. Dabas és Környéke Vízügyi Kft.

  2370 Dabas, Széchenyi u.3.

  A Daköv Kft. a vízszolgáltatás, szennyvízelvezetés, szennyvíztisztítás mellett mélyépítési munkákat is végez.


  Részletek
 • 6. Fábi és Fábi Bt.

  7030 Paks, Ady E. u. 43.

  Vállalunk gáz-, víz-, központi fűtés szerelést hagyományos és új technológiával, anyagbeszerzéssel és teljeskörű ügyintézéssel együtt közületek és magánszemélyek részére. Közületeknek nagykonyhai gázkészülékekre kedvezményes karbantartási lehetőség.
  Üzlet, bemutatóterem: 7030 Paks, Dózsa György út 15.


  Részletek
 • 7. Gravitáció Kft.

  9700 Szombathely, Sági u. 3.

  A Kft. fő tevékenységi köre épületgépészeti termékek kis- és nagykereskedelme. Az épületgépészeti anyagok teljes palettája megtalálható kínálatunkban: víz, csatorna, gáz és központi fűtés szerelési munkákhoz. Tevékenységünk biztonságos végzéséhez a gyártó cégekkel közvetlen márkaszerződést kötünk. A meghatározó termékek forgalmazásában a gyártóművek adatai szerint a 3 legnagyobb kereskedelmi vásárló között található cégünk.


  Részletek
 • 8. Bólem Kft.

  5600 Békéscsaba, Őszi u. 3.

  Cégünk az építőipar területén magas- és mélyépítéssel foglalkozik.


  Részletek
 • 9. TM HIDRO-SZER Kft.

  7622 Pécs, Vasút u. 2/a

  A TM HIDRO-SZER Kft. 1999-ben alakult meg. Létrehozásakor az elsődleges cél az volt, hogy a cég képes legyen megvalósítani a vízellátás és csatornázás területén országos szinten a szükségszerű beruházási koncepciókat. Cégünk arra törekszik, hogy a mérnöki tervezéseken túl azok megvalósításában, a kivitelezésben is jelentős szerepet vállaljon.


  Részletek
 • 10. Hellscatering Kft

  2030 Érd, Hanság u. 16.

  Cégünk az egyre gyorsabban fejlődő technikai vívmányok, ezzel szemben támasztott igények megnövekedése után felismerte, hogy az internetet használók többsége egyre gyakrabban, és egyre több kérdésben kér(keres) tanácsot az interneten. Ugyanúgy mint programok választásánál, turisztikai célpont, szálloda keresésénél is az internet adja az egyik legjobb támpontot. Az információszerzés és szórakozás mellett a vásárlások egy része is az interneten folyik. Műszaki cikkeknél a fiatalabb generációk számára ez már t...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak