Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

vízszigetelő fólia

kifejezésre
1

Vízszigetelő fólia keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kelet-Ber Kft.

  4400 Nyíregyháza, Westsik Vilmos u. 5.

  Cégünk 1992-ben alakult elsősorban szakipari munkák kivitelezésére, fővállalkozás és kereskedelmi tevékenység folytatására. A piaci igényekhez igazodva rövid idő alatt fejlesztettünk, erősítettük hideg- és melegburkoló kapacitásunkat. Megteremtettük a minőségi és a speciális burkolatok kivitelezésének feltételeit a megfelelő szintű szakembergárda és technikai háttér biztosításával. Ma már 30 fős létszámunkkal régiónk legnagyobb burkolócégének számítunk.


  Részletek
 • 2. Iso-Tech Kft.

  1181 Budapest, Közdülő u. 22.

  Isotech - a garantált minőség.


  Részletek
 • 3. MWK Multiplan Kft.

  7140 Bátaszék, Bonyhádi út 7.


  Részletek
 • 4. Hydroproof Kft.

  1115 Budapest, Kelenföldi út 17.B

  A HYDROPROOF Magas- és Mélyépítmény Szigetelő és Szolgáltató Kft. 1990-ben alakult. Fő profilját a lapostető szigetelések - ezen belül a lágyfedések készítése - képezték és képezik. Eleinte főképpen TAURUS, majd PIRELLI, EPDM gumilemezek kerültek felhasználásra.

  A Kft. 1992-ben szerezte meg a EPDM szigetelési rendszer magyarországi kizárólagos képviseleti jogát, így a PRELASTI magyarországi rendszergazdája lett. A Belgiumból importált EPDM gumilemezek hazai vulkanizálására és szabására az országban egyed...


  Részletek
 • 5. Solvay Kémia Kft.

  1051 Budapest, Nádor u. 23.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak