Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

9 db találat

vámügynökségi szolgáltatás

kifejezésre
1

Vámügynökségi szolgáltatás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Miramare Nemzetközi Szállítmányozási Kft.

  Miramare Nemzetközi Szállítmányozási Kft. - Vámügynökségi szolgáltatás - Tudakozó.hu

  1211 Budapest, Szabadkikötő út 5-7.

  A Miramare Nemzetközi Szállítmányozási Kft 1990-ben azzal a feladattal jött létre, hogy kiszolgálja a rohamosan növekvő olasz-magyar kereskedelmi forgalmat.

  Cégünk dinamikus növekedésének köszönhetően mára Magyarország meghatározó szállítmányozói közé lépett, tagja a Magyar illetve a Nemzetközi Szállítmányozási Szövetségnek.
  A Miramare az ország számos pontján kínálja minőségi szolgáltatásait lefedve a szállítmányozás, vámszolgáltatások teljes területét....


  Részletek
 • 2. Zoll-Platz Kft.

  6728 Szeged, Dorozsmai út 5-7.

  A Zoll-Platz Kft. a piaci és jogszabályozási vonatkozások naprakész ismeretével, munkatársai kitűnő szakmai tudásával és tapasztalatával kíván ügyfeleinek egyre magasabb színvonalú és szélesebb körű szolgáltatást nyújtani. A Zoll-Platz Kft. működési területe - amelyet folyamatosan szélesítünk - az ország dél-keleti határszakasza (Tompától Gyuláig), illetve Szeged.


  Részletek
 • 3. Royal Sped ZRt.

  8900 Zalaegerszeg, Zrínyi u. 101.

  Cégünk az ország piacvezető vámügynöksége országos hálózattal. Vámszakértői munkát is vállalunk.


  Részletek
 • 4. Vámőr Kft.

  1064 Budapest, Rózsa u. 95.

  Cégünk vámügyi tanácsadással foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Jász-Plasztik Kft.

  5100 Jászberény, Jákóhalmi út 11.

  Cégünk műanyagfeldolgozással, akkumulátorgyártással, gépjármű kereskedelemmel és vámügynökségi szolgáltatással foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Zoll-Trial Kft.

  6728 Szeged, Balázs Béla u. 8.

  A Zoll-Trial Kft. 2002 év elején jött létre két nagy vámügyintézői tapasztalattal rendelkező személy közös vállalkozásaként. Szolgáltatásainkat az Európai Unióhoz való csatlakozásunk jegyében végezzük, ezen alapgondolat alapján építjük ki a cégünk tevékenységét.Célunk, hogy az ügyfeleink részére szállított áru, vámáruval kapcsolatos hatósági feladatokat elvégezzünk, ezzel is levéve a hivatali ügyintézés terhét a vállukról.Gyors fejlődésünket igazolja, hogy olyan tradicionális múlttal rendelkező vállalat sze...


  Részletek
 • 7. Eurokapu Kft.

  4625 Záhony, Pf. 56.

  A kilépésre váró kamionok korábban 1-3 napig, 5-10 km-es sorban álltak a 4. sz. főúton. Emiatt komoly közlekedési, közbiztonsági és környezetszennyezési problémák váltak állandóvá. 1996-ban az egyes európai országok mintájára a 4-es főút mellett, a magyar-ukrán határtól 1200 m-re megnyílt az EURO KAPU kamionterminál. A terminál technológiája lehetővé tette, hogy a határkiléptetés akár 2-3 óránál is rövidebb idő alatt megtörténhet.


  Részletek
 • 8. INTERTÁR Raktározási és Kereskedelmi Szolgáltató Kft.

  2143 Kistarcsa, Raktár krt. 5.

  Cégünk teljeskörű vámügyi és raktározási szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére.


  Részletek
 • 9. Merkur Vámügynökség

  6000 Kecskemét, Szt. István krt.

  Cégünk vámügynöki tevékenységet folytat.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak