Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

157 db találat

vámügynökség, vámügyintézés

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Vámügynökség, vámügyintézés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 11. Gebrüder Weiss Szállítmányozási és Logisztikai Kft.

  Gebrüder Weiss Szállítmányozási és Logisztikai Kft. - Vámügynökség, vámügyintézés - Tudakozó.hu Gebrüder Weiss Szállítmányozási és Logisztikai Kft. - Vámügynökség, vámügyintézés - Tudakozó.hu

  2330 Dunaharaszti, Raktár u. 2.

  Ma, 2012-ben a magyar leányvállalat sikeres Gebrüder Weiss kirendeltség, amelyet Thomas Schauerrel az élen egy fiatal, dinamikus nemzetközi vezetői csapat irányít. 4 magyarországi telephelyen mintegy 200 munkatárs foglalkozik elkötelezetten a spedíciós és logisztikai szolgáltatások lebonyolításával, amelyeknek folyamatosan szavaznak bizalmat a nagynevű, globális piaccokkal rendelkező multinacionális cégek éppúgy, mint a kis- és középvállalatok. A Közép-Kelet-Európába irányuló gyűjtőszállítmányozás terén i...


  Részletek
 • 12. VTCD Kft.

  VTCD Kft. - Vámügynökség, vámügyintézés - Tudakozó.hu VTCD Kft. - Vámügynökség, vámügyintézés - Tudakozó.hu VTCD Kft. - Vámügynökség, vámügyintézés - Tudakozó.hu

  8000 Székesfehérvár, Aszalvölgyi út. 7.

  Társaságunk a VTCD VIDEOTON Kompaktlemez-gyártó Kft., melynek jogelődje a Glória Kompaktlemez-gyártó Kft., Közép-Európa első CD gyáraként, VIDEOTON többségi tulajdonnal, holland-magyar vegyesvállalatként 1988-ban kezdte meg működését. A VIDEOTON akkori stratégiai céljainak megfelelően egy komplett CD gyártástechnológiát telepítettünk (premasztering, masztering, elektroforming, sokszorosítás). A legális gyártáshoz szükséges Philips licence-szel a kezdettől fogva rendelkezünk.

  A technológiai berendezések...


  Részletek
 • 13. Origo Trans Kft.

  Origo Trans Kft. - Vámügynökség, vámügyintézés - Tudakozó.hu

  8400 Ajka, Hársfa út 7.

  11 db nagykapacitású nyerges szerelvénnyel (25 tonna/95 m3), valamint megbízható alvállalkozói körrel (mindegyik gépkocsihoz mobiltelefon tartozik) vállalunk nemzetközi teherfuvarozást, fuvarszervezést. Vállaljuk továbbá különleges méretű áruk szállítását is. ISO 9001-es minősítéssel rendelkezünk. Nyugat-Európai relációk: Dánia, Németország, Benelux-államok, Franciaország, Spanyolország, Olaszország.


  Részletek
 • 14. Metal Kft.

  Metal Kft. - Vámügynökség, vámügyintézés - Tudakozó.hu

  1117 Budapest, Budafoki út 183.

  A METAL CÉGCSOPORT tagjai évtizedes szakmai tapasztalatokkal rendelkeznek az építőipar, a kapcsolódó szakipar és a gépipar területén.


  Részletek
 • 15. HSI Nemzetközi Szállítmányozó Kft.

  HSI Nemzetközi Szállítmányozó Kft. - Vámügynökség, vámügyintézés - Tudakozó.hu

  1173 Budapest, Határhalom u. 2.

  Logisztikai tevékenységünk területe: Magyarország, Ausztria, Németország, Svájc, Hollandia. Napi és heti gyűjtőfuvarokat szervezünk a Budapest-Bécs-Linz útvonalon. Teljeskörű vámügyintézést végzünk, belföldön kiszállítással is.


  Részletek
 • 16. NiT Hungary

  NiT Hungary - Vámügynökség, vámügyintézés - Tudakozó.hu

  1108 Budapest, Újhegyi út 3/a-5.

  A Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete (NiT Hungary) 1989 óta a közúti közlekedési szolgáltatást végző magánvállalkozások szakmai érdekképviselete. Szervezetünk folyamatosan bővülő, jelenleg Budapesten és több nagyvárosban: Békéscsaba, Gyöngyös, Győr, Kecskemét, Pécs, Székesfehérvár, Szolnok, Tatabánya, Zalaegerszeg, Nyíregyháza , Szeged működő irodahálózatával áll tagjai és az érdeklődők rendelkezésére.

  Tagjaink közé 4200 fölötti belföldi, illetve nemzetközi áru- és személyszállítási tevék...


  Részletek
 • 17. NIETSCH Termelési, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  NIETSCH Termelési, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Vámügynökség, vámügyintézés - Tudakozó.hu

  1138 Budapest, Szekszárdi u. 13

  Cégünk 1989 óta magas minőségben szolgálja ki ügyfeleit. A vállalkozás cégjegyzékszáma: 01-09-469416, adószáma 12149834-2-41, tulajdonosa két okleveles közgazdász, a cég 100%-os magyar tulajdonban van.


  Részletek
 • 18. Schenker Kft.

  Schenker Kft. - Vámügynökség, vámügyintézés - Tudakozó.hu

  1239 Budapest, Európa u. 5.

  A Schenker a világ egyik vezető logisztikai szolgáltatója. Tulajdonosa a német vasút, a Deutsche Bahn AG. A Schenker jelen van mind az öt kontinensen, ezen belül 110 országban, 1 100 telephelyen, 42 000 alkalmazottal.
  A Schenker Nemzetközi Szállítmányozási és Logisztikai Kft. a legjelentősebb magyar szállítmányozók közé tartozik, fő profiljában, a gyűjtőszállítmányozásban piacvezető szerepet játszik. Közvetlen tulajdonosa 100%-ban a Schenker und CO.AG Wien.


  Részletek
 • 19. Depologis Kft.

  Depologis Kft. - Vámügynökség, vámügyintézés - Tudakozó.hu

  2045 Törökbálint, DEPO 3/b. épület, 1.em.

  Teljes körű vámügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére belföldön (Budapest és környéke) valamint külföldön (Koper-Szlovénia, Hamburg-Németország, Dunaszerdahely, Érsekújvár - Szlovákia). Kombinált (konténeres) fuvarszervezés, gyűjtőszállítmányozás.
  www.depologis.hu


  Részletek
 • 20. Metcosped Kft.

  Metcosped Kft. - Vámügynökség, vámügyintézés - Tudakozó.hu

  1143 Budapest, Ida u. 2

  Megbízóközpontú társaság 100%-ban magyar magántulajdonú vállalkozás, amely 1990. július 1. óta tevékenykedik a nemzetközi szállítmányozás, logisztikai szolgáltatások (beleértve a vámügyintézést is) és egyéb külkereskedelmi üzleti szolgáltatások területén.
  Egyéni kiszolgálást nyújtó szakembergárda, több évtizedes szállítmányozási gyakorlattal gondoskodik a megbízások szakszeru^, korrekt és megbízható teljesítéséro~l.
  Tisztességes partnerkapcsolat mellett a megbízóik megelégedésére mozgatnak évente vasúton ...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak