Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

vámügyintézői tevékenység

kifejezésre
1

Vámügyintézői tevékenység keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Eurosped Zrt.

  Eurosped Zrt. - Vámügyintézői tevékenység - Tudakozó.hu Eurosped Zrt. - Vámügyintézői tevékenység - Tudakozó.hu Eurosped Zrt. - Vámügyintézői tevékenység - Tudakozó.hu Eurosped Zrt. - Vámügyintézői tevékenység - Tudakozó.hu Eurosped Zrt. - Vámügyintézői tevékenység - Tudakozó.hu

  1138 Budapest, Szekszárdi u. 14.

  Társaságunk jogelődje, az EUROSPED Nemzetközi Fuvarozó és Szállítmányozó Kft. 1989-ben alakult meg egyik első magánvállalatként a szakmában. Egy évtizedes működés után, 2000. június 26-ával részvénytársasággá alakult át 55 millió Ft alaptőkével. A cég a kezdetektől fogva MASPED-érdekeltség volt, jelenleg is a MASPED-csoporthoz tartozik, többségi tulajdonosa a Masped Logisztika Logisztikai és Vámügynökségi Kft., a többi részvényes magánszemély, nagyrészt EUROSPED dolgozó.
  Társaságunk fő tevékenységei:
  rakt...


  Részletek
 • 2. Vámőr Kft.

  1064 Budapest, Rózsa u. 95.

  Cégünk vámügyi tanácsadással foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Sigiker Kft.

  2230 Gyömrő, Dózsa Gy. út 105.

  Vegyes termékkörű ügynöki tevékenység, bel- és külkereskedelmi tevékenységek, ingatlanpiac, valamint bonyolítói üzletkötés a fő tevékenységünk.


  Részletek
 • 4. Witch 2000 Bt.

  6728 Szeged, Dorozsmai út 5-7.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak