Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

vállalkozóképzés

kifejezésre
1

Vállalkozóképzés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

  1062 Budapest, Bajza utca 31.

  Az 1990-ben alapított Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány közhasznú alapítvány, független szervezet, amely a Kormány gazdaságfejlesztési stratégiájának, kis- és középvállalkozások fejlesztését célzó munkaprogramjának programmegvalósító intézményeként tevékenykedik.


  Részletek
 • 2. Tizenkét Karátos Magániskola

  1021 Budapest, Hárshegyi út 3.

  A Tizenkét Karátos Magániskola, mely 1993 óta államilag elismert képzést folytat Budán, fővárosunk egyik legszebb parkjában található. Teljeskörű szolgáltatást kínál az elsősöktől az érettségiző fiatalokig terjedően. Már első osztálytól tanítjuk az angol nyelvet, harmadik osztálytól kezdődően számítógépes ismereteket oktatunk. Idegen anyanyelvű diákok iskolánkban magyar érettségi bizonyítványt szerezhetnek. Osztályaink kis létszámúak. Kiemelkedő képességű vagy fokozott segítségre szoruló, illetve élsportoló...


  Részletek
 • 3. Limex Kft

  9700 Szombathely, Szövő u. 57.

  Cégünk a vállalkozások indításához, vezetéséhez, fejlesztéséhez kínál olyan pénzügyi és piaci megoldásokat, amelyek sikeressé teszik megbízóinkat.


  Részletek
 • 4. Ergofit Kft.

  1111 Budapest, Lágymányosi utca 7.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak