Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

utalvány

kifejezésre
1

Utalvány keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. SODEXO PASS Hungária Kft.

  SODEXO PASS Hungária Kft. - Utalvány - Tudakozó.hu

  1134 Budapest, Róbert Károly Krt. 54-58.

  Fő tevékenységi körünk: gazdasági tevékenységet segítő szolgáltatás. A költségtakarékos bérkiegészítő juttatások területén jelenleg hat terméket kínálunk partnereinknek.


  Részletek
 • 2. TESCO Global Áruházak Zrt.

  TESCO Global Áruházak Zrt. - Utalvány - Tudakozó.hu

  2040 Budaörs, Kinizsi u. 1-3.

  A Tesco Magyarország legnagyobb hipermarket kereskedelmi lánca és második legnagyobb brit befektetője. Több mint 15 éve, 1994 óta vagyunk jelen az országban befektetéseinkkel.

  Első hipermarketünket a kétéves sikeres bemutatkozó időszak után 1996 novemberében nyitottuk meg Budapesten. A 2011 tavaszán már 116 hipermarketet, 24 szupermarketet, 34 expressz boltot és 32 kis formátumú áruházat üzemeltettünk. Mindezek mellett a Tesco Pénzügyi Partner szolgáltatásunk többféle hitel- és biztosítási terméket kín...


  Részletek
 • 3. Edenred Kft.

  1077 Budapest, Almássy tér 2.

  Az Accor Services célja, hogy cégeknek olyan szolgáltatásokat ajánljon, amelyek a dolgozók felé irányulnak, akik ezeket egy adott beváltóhely hálózatban tudják igénybe venni. Az Accor Services, mint piacvezető, folyamatosan fejleszti szolgáltatásait.


  Részletek
 • 4. Le Chéque Déjeuner Kft.

  1074 Budapest, Rákóczi út 70., R70 Irodaház

  Anyavállalatunk története egyidős az étkezési utalványok franciaországi történetével, egyike azon cégeknek, melyek a szociális támogatásnak ezt a formáját kidolgozták és részt vettek a törvényi háttér megalkotásában. A Cheque Déjeuner az utalvány formájában adható étkezési és ebéd támogatások, valamint egyéb természetbeni juttatások és a kapcsolódó szolgáltatások szakértője. A Cheque Déjeuner 1964-es alapítása óta meghatározó piaci szereplő, tevékenységét 1990 óta végzi nemzetközi szinten. 2005-ben már 9 o...


  Részletek
 • 5. Szegedi Kossuth Nyomda Kft.

  6723 Szeged, Makkosház krt. 1.

  Készítünk prospektust, könyvet, jegyzetet, hírlevelet, ügyviteli nyomtatványt. Az országban egyedül a mi nyomdánk készít könyvet az aranyélmetszés technikájával.


  Részletek
 • 6. Palatia Nyomda és Kiadó Kft.

  9022 Győr, Viza u.4.

  A Palatia Nyomda és Kiadó Kft. 1993-ban alakult, akkor még betéti Társaság vállalkozási formában. A nyomdaüzem ma mintegy 900 négyzetméteren végzi szolgáltatásait, jól elkülönítve egymástól egyes üzemrészeket, ezáltal lehetőség van szigorúan védett értékpapírok, utalványok gyártására.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak