Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

utógondozás

kifejezésre
1

Utógondozás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. SZMM Aszódi Javítóintézete

  SZMM Aszódi Javítóintézete - Utógondozás - Tudakozó.hu SZMM Aszódi Javítóintézete - Utógondozás - Tudakozó.hu SZMM Aszódi Javítóintézete - Utógondozás - Tudakozó.hu SZMM Aszódi Javítóintézete - Utógondozás - Tudakozó.hu SZMM Aszódi Javítóintézete - Utógondozás - Tudakozó.hu SZMM Aszódi Javítóintézete - Utógondozás - Tudakozó.hu SZMM Aszódi Javítóintézete - Utógondozás - Tudakozó.hu

  2170 Aszód, Baross tér 2.

  A javítóintézet jogi és pedagógiai szerkezetét mindenkor a neveltek és nevelők közötti együttműködés minősége formálta, ez a kölcsönhatás napjainkban is alapvető jelentőségű. Az együttműködés ebben a zárt és egymásrautaltságon alapuló rendszerben kétségkívül egyfajta kényszer jellemzi, amely a javítóintézet lényegéből fakad, az ellentmondásból az intézmény nevelő és büntető funkciója között. A szinte folyamatos és többségében jobbító célzatú változások ellenére a kétarcúság napjaink gyakorlatát is meghatáro...


  Részletek
 • 2. Diótörés Alapítvány

  1134 Budapest, Szabolcs u. 7.

  Az alapítvány célja, hogy az állami gondozásból kikerült hajléktalan fiataloknak lehetőséget adjon önálló életük kialakítására.

  Bővebb információért tekintse meg weboldalunkat!


  Részletek
 • 3. Hajdú-Bihar Megyei Dr. Kenézy Gyula Kórház - Rendelőintézet Drogambulancia

  4024 Debrecen, Varga u. 1.

  Ambulanciánk egészségmegőrző, betegség megelőző gyógyító és egészségügyi rehabilitációs feladatokat lát el. További részletesebb információért kérjük keresse fel weboldalunkat. Segélyvonal: 06-80-505-088 (vezetékes telefonról ingyen hívható)


  Részletek
 • 4. Református Rehabilitációs Alapítvány

  2465 Ráckeresztúr, Dózsa György u. 4.

  A Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa kezdeményezésére alakult 1983-ban. Elnökévé Dr. Adorján József református esperest nevezték ki.


  Részletek
 • 5. Agapé Szociális és Hitéleti Alapítvány

  7800 Siklós, Kálvin u. 18.

  Az Agapé alapítvány és közhasznú egyesület, mely a szenvedélybetegekért és családjukért tevékenykedik.


  Részletek
 • 6. Nagykállói Pszichiátriai Szakkórház

  4320 Nagykálló, Szabadság tér 13.


  Részletek
 • 7. Pannon-Quality Menedzsment Tanácsadó Kft.

  2120 Dunakeszi, Hullám u. 3.

  A Pannon-Quality Menedzsment Tanácsadó Kft-t Toldi Sándor tulajdonos-ügyvezető alapította 1997-ben.
  A Pannon-Quality Menedzsment Tanácsadó Kft. fő feladatköre az általános üzletviteli tanácsadás a minőségügy, környezetvédelem, szervezetfejlesztés területén, ezen témakörökhöz kapcsolódó felnőttoktatás, valamint pályázati tanácsadás és pályázatkészítés.
  A már meglévő (MIR, KIR, HACCP) irányítási rendszerrel rendelkező ügyfeleink számára a rendszerek továbbfejlesztésében, kiegészítésében és integrálásában ...


  Részletek
 • 8. ConQuistador Befektetés Elemző és Tanácsadó Kft.

  1054 Budapest, Zoltán u. 12. I.em.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak