Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

uszodai párátlanítás

kifejezésre
1

Uszodai párátlanítás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. A.S Hungária Kft.

  1113 Budapest, Daróci u. 1-3. D épület\x0D\x0A

  Cégünk a mindennapi élet során felmerülő bármely levegőtechnikai problémára képes gyors, pontos és megbízható megoldást nyújtani. Legyen az beltéri uszodák légkezelése, a parlagfű pollenjének kiszűrése a szoba levegőjéből, vagy akár robbanásbiztos hősugárzók kiépítése igény szerint.


  Részletek
 • 2. Kesztler Klíma Kft.

  2851 Környe, Nyugati ltp. 3.

  Cégünk klímatechnikai berendezések telepítésével, szerelésével és forgalmazásával foglalkozikm cégeket és magánszemélyeket egyaránt kiszolgálunk!
  Nyitvatartás: H-P: 7-17-ig, Sz: 8-12-ig.


  Részletek
 • 3. Klíma Ipari Centrum ZRt.

  5400 Mezőtúr, Szolnoki út 5.

  Cégünk magas műszaki szinvonalat képviselő - tervezéstől a kivitelezésig ívelő -, egyéni igényekhez rugalmasan alkalmazkodó termék- ás szolgáltatási skálája, korszerű műszaki háttere, valamint komoly szakmai tudással rendelkező, összeszokott csapata alkotják azt a szilárd alapot, amelyre biztonsággal építhetünk.
  Bemutató terem: 1107 Budapest, Ceglédi út 15/E.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak