Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

turistabuszos személyszállítás

kifejezésre
1

Turistabuszos személyszállítás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. ZALA VOLÁN Közlekedési ZRt.

  8900 Zalaegerszeg, Gasparich Márk u. 16.

  Menetrend szerinti és különjárati autóbuszközlekedés; idegenforgalmi tevékenység; gépjárműjavítás és diagnosztika, gépjárműalkatrészek felújítása, Honda, Volvo, Evobus, SETRA, Rába márkaszerviz, Honda autószalon, használt gépjárművek értékesítése és bérbeadása, alkatrész és üzemanyag eladás, épület és tárolóhely bérbeadása.
  Cégünk és jogelődje immár több mint 50 éve áll az utazóközönség szolgálatában. 1992. december 31-e óta részvénytársaság formájában működik. Nehéz gazdasági körülmények között próbálunk ...


  Részletek
 • 2. Vén-Busz Bt.

  2481 Velence, Szél u. 40.

  Cégünk iskolák, munkásszállások személyszállításával foglalkozik. Két autóbuszunk van, mindkettő 45-50 személyes.


  Részletek
 • 3. Füller-Busz Kft.

  5200 Törökszentmiklós, Hock J.u.28.

  Nemzetközi és belföldi személyszállítás autóbusszal.

  Külföldi, belföldi, utasszállítás, DAF 3000 fullextrás, Ikarus, Man, Ford Tranzit, taxi, fuvarszervezés, szállíttatás.


  Részletek
 • 4. Autokomplex Kft.

  3780 Edelény, Miklós Gyula u. 54.

  Cégünk 1989-ben alakult nemzetközi személy- és áruszállítási főprofillal. 1991-ben bővítettük tevékenységünket utaztatási szolgáltatással és szállítmányozási tevékenységgel.
  Jelenlegi gépparkállományunk a nemzetközi áruszállítás uniós követelményének is eleget tesz. Saját autóink mozgatásán kívül több alvállalkozó autójára is szervezünk fuvarokat. Javítóműhelyünkben saját és más cégek autóbuszait és kamionjait is javítjuk.
  A nemzetközi személyszállítás bonyolításához egy Neoplan és egy Volvo típusú autóbu...


  Részletek
 • 5. Tiszabusz Kft.

  6724 Szeged, Kossuth L. sugárút 29.

  13 busszal dolgozunk. Típusok: IKARUS, FORD TRANSIT, NEOPLAN. Buszaink légkondícionáltak, full extrásak. Kávéfőző, video, színes tv tartozik hozzájuk. Referenciák: Magyar Honvédség, Kábelművek, Pick Rt., Főnix Trabber.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak