Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

18 db találat

tunika

kifejezésre
1 | 2

Tunika keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Szőtt-Ker. Bt.

  Szőtt-Ker. Bt. - Tunika - Tudakozó.hu Szőtt-Ker. Bt. - Tunika - Tudakozó.hu Szőtt-Ker. Bt. - Tunika - Tudakozó.hu Szőtt-Ker. Bt. - Tunika - Tudakozó.hu Szőtt-Ker. Bt. - Tunika - Tudakozó.hu Szőtt-Ker. Bt. - Tunika - Tudakozó.hu Szőtt-Ker. Bt. - Tunika - Tudakozó.hu

  5650 Mezőberény, Békési u. 14/a.

  Cégünk saját varrodájában és szövödéjében gyárt széles választékban egészségügyi és háztartási textíliákat.


  Részletek
 • 2. Depiend Kft.

  Depiend Kft. - Tunika - Tudakozó.hu Depiend Kft. - Tunika - Tudakozó.hu Depiend Kft. - Tunika - Tudakozó.hu

  1033 Budapest, Szentenderi út 89-93

  A Depiend Kft.
  munkaruházati és munkavédelmi felszerelések, valamint vendéglátós textíliák kis és nagykereskedelmével foglalkozó vállalkozás.
  Vállalkozásunk létrejöttének fő célja, hogy Magyarországon a korábbi gyakorlattal ellentétben ügyfeleink részére raktárkészletről biztosítsuk (előírásokhoz igazítottan) a munkavégzéshez szükséges munka- és védőruházatot.
  Célkitűzésünk, hogy Magyarországon emeltszintű szolgálást biztosítsunk ügyfeleink részére, amelyet, I. osztályú holland és német munkaruhák, védőf...


  Részletek
 • 3. Kanizsanett Ruházati Kft.

  8800 Nagykanizsa, Teleki u. 34.

  Cégünk a ruhaipar területén tevékenykedik, munkaruha gyártással foglalkozunk.


  Részletek
 • 4. Kalocsai Konfekcióipari Kft.

  6300 Kalocsa, Szent István király út 26.

  A Kalocsai Konfekcióipari Kft. fő profilja az 1960-as évek elejétől a munka- és védőruhák gyártása. Az 1990-es évektől bekapcsolódtunk a fegyveres erők és testületek gyakorlóruházatainak, illetve az egészségügyben felhasználható termékeknek a gyártásába. Tevékenységi körükbe tartozik a formaruházati ingek, ingblúzok konfekcionálása.

  Munka- és védőruházati modelljeink az alapanyagok összetétele, területi sűrűsége, kikészítési módja alapján részben általános, részben speciális védettséget biztosítanak a kü...


  Részletek
 • 5. Going - Bacsa Ferenc egyéni vállalkozó

  1037 Budapest, Fehéregyházi út 25.

  Orvosi kezelőkendők, masszázslepedők többféle színben és méretben. Fizioterápiás, gyógyászati, természetgyógyászati és kozmetikai kezeléshez egyaránt. Használatukkal a személyes higiénia, a szolgáltatások színvonalának emelése érhető el.


  Részletek
 • 6. Konfekció 97 Kft.

  3422 , Vöröshadsereg út 23

  Textilipari termékek konfekcionálásával foglalkozunk, kizárólag export bérmunkában - Nagy-Britannia, Németország, Ausztria és Svájc területére.


  Részletek
 • 7. Ruhaipari és Kereskedelmi Kisszövetkezet

  3647 Csokvaomány, Tólápa telep 1.

  Cégünk 1991 óta foglalkozik munkavédelmi és egészségügyi munkaruházat gyártásával. Elsősorban a hazai piacot látjuk el, de az olasz és a német piacra is dolgozunk bérmunkában.


  Részletek
 • 8. Rafael Munkaruha Kft.

  9700 Szombathely, 11-es Huszár út 139.

  Cégünk munkaruházat forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 9. Aritop Ruhaipari Kft.

  9400 Sopron, Tómalom u. 36.

  Cégünk a ruhaiparon belül női ruha gyártásával foglalkozik.


  Részletek
 • 10. Halas-Text Kft.

  6400 Kiskunhalas, Hajnal u. 4.

  Fő profilunk munkaruházati termékek: köpenyek, nadrágok, szoknyák, pincérkötények gyártása, forgalmazása. Ezen kívül munkaruha szövetet is értékesítün a raktári ár alatt. Védő- és munkaruházati termékeink a legszigorúbb egészségügyi követelményeknek is megfelelnek, az OMMF minősítő bizonyítványával rendelkezünk. Értékesítési rendszerünk egyedülállóan rugalmas. Termékeinket kiváló minőségű alapanyagból készítjük, külön figyelmet fordítva a kényelemre és a divatra....


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak