Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

tervezési tanácsadás

kifejezésre
1

Tervezési tanácsadás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. IZOFILT Bt.

  IZOFILT Bt. - Tervezési tanácsadás - Tudakozó.hu IZOFILT Bt. - Tervezési tanácsadás - Tudakozó.hu IZOFILT Bt. - Tervezési tanácsadás - Tudakozó.hu IZOFILT Bt. - Tervezési tanácsadás - Tudakozó.hu IZOFILT Bt. - Tervezési tanácsadás - Tudakozó.hu IZOFILT Bt. - Tervezési tanácsadás - Tudakozó.hu

  1212 Budapest, Sáfár Péter u. 5.

  Cégünk szűrőgyártással és forgalmazással, valamint szervizeléssel, szűrőkeret gyártással, tervezéssel és tanácsadással foglalkozik. Szűrő eladáshoz kapcsolódó szolgáltatásaink: házhozszállítás, klímaszerviz, koszos szűrők elszállítása, tervezés, tanácsadás. Vállalkozásunk szűrőkeretek gyártásával is foglalkozik.


  Részletek
 • 2. Pirométer Mérnöki Kft.

  1162 Budapest, Szent Imre u. 70.

  Cégünk 1993-tól működik az alábbi fő tevékenységi körökkel:
  - Ipari kemencék tervezése, kivitelezése, üzembehelyezése.
  - Műszaki tesztelés és elemzés.
  - Szakmai és tervezési tanácsadás.
  - Külkereskedelem.
  2002. szeptember 1-től a németországi G. Kromschröder AG. cég teljeskörű magyarországi képviseletét látjuk el a gázfelhasználás területén.
  Forduljon hozzánk bizalommal, állunk szíves rendelkezésükre műszaki kérdéseik megoldásában.


  Részletek
 • 3. Flor-Tox Kertészeti Kft.

  9700 Szombathely, Döbrentei G. u. 22.

  A FLOR-TOX Kertészeti Szolgáltató és Tanácsadó Kft. szombathelyi székhelyű kertészeti, parképítési feladatokra szakosodott vállalkozás, mely 1997-ben alakult. A vállalkozás célja az állandó megbízható partneri viszony kialakítása. Igény szerint díjtalan helyszíni felméréssel és tanácsadással állunk tisztelt megrendelőink rendelkezésére.


  Részletek
 • 4. FDS Tanácsadó Kft.

  1154 Budapest, Aulich u. 9.

  Az FDS Tanácsadó Kft. 1999. áprilisában alakult, az MIS Consulting Rt. cégcsoportjához tartozik. 2001 januárjától a Metify ABM költségelemző szoftver kizárólagos forgalmazója Magyarországon és a környező országokban. Fő szakmai profilja a vállalatirányítás, tervezés, költséggazdálkodás és cégértékelés területén végzett tanácsadói tevékenység.


  Részletek
 • 5. Prenor Kft.

  9707 Szombathely, Béke tér 1.

  Közel 200 hektáron több mint 500 féle növényt termesztünk: egyedül a fenyőfélék száma meghaladja a százat. A lomblevelű növények méretválasztéka is rendkívül széles, a szaporítóanyagtól a többször iskolázott fákig terjed.


  Részletek
 • 6. Be-futó 2000 Bt.

  8230 Balatonfüred, Tamási Áron u. 9/8.

  A Be-futó 2000 Bt. 1996. december 02-án alakult (cégbírósági bejegyzés száma: 19-06-504964, 1997. március 17.), Vácrátót, Széchenyi út 27. szám alatti telephelyen. Tevékenysége 1989-től folyamatos és jogfolytonos. A Be-futó 2000 Bt. dolgozói létszáma 2 fő, a társasági szerződésben rögzített egy bel- és egy kültaggal rendelkezik. A Be-futó 2000 Bt. ügyvezetője 1989-től egyéni vállalkozóként kiegészítő tevékenység keretén belül gépjármű, utánfutó és lakóautó tervezését, kivitelezését, forgalomba helyezését vé...


  Részletek
 • 7. Ferroelektric Engineering Pan Konceptum Kft.

  1116 Budapest, Vasvirág sor 72.

  Saját fejlesztésű Konceptum házak tervezése, kivitelezése. Hőszigetelési fejlesztés. Magas színvonalú szolgáltatás. Weblapkészítést is vállalunk.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak