Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

teraszrács

kifejezésre
1

Teraszrács keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. CGB Díszkovács Kft.

  CGB Díszkovács Kft. - Teraszrács - Tudakozó.hu CGB Díszkovács Kft. - Teraszrács - Tudakozó.hu CGB Díszkovács Kft. - Teraszrács - Tudakozó.hu CGB Díszkovács Kft. - Teraszrács - Tudakozó.hu CGB Díszkovács Kft. - Teraszrács - Tudakozó.hu CGB Díszkovács Kft. - Teraszrács - Tudakozó.hu

  3531 Miskolc, Gyár u. 46.

  Cégünk díszműkovácsolással foglalkozik.


  Részletek
 • 2. Vill-Ann Bt.

  1101 Budapest, Albertirsai út 4/c. fsz.3.

  Cégünk díszműkovácsként működik az EFA-szervezet tagjaként. Általunk jött létre a Nemzetközi Kovácsszövetség. Referenciaként elmondhatjuk, hogy a Népművészeti Múzeum felkérésének eleget téve saját készítésű termékeinkkel mutatjuk be az iparművészeti díszműkovács szakma magyarországi hagyományait. Cégünk bármilyen egyéni kérést vagy ötletet megvalósít, vagy választhatnak általunk készített mintákból vagy formákból.


  Részletek
 • 3. Lendvai Művek Kft.

  9083 Écs, Deák Ferenc u. 27.

  A mai modern építkezésnél újra divatba jött a díszkovácsolás. A múltat idéző harmóniájával szépen illeszkedik új és felújított házaknál. A ház fontos része az udvar, ahol kerti bútorok díszítik az udvarokat. Családi házak nélkülözhetetlen része a kerítés. Azért, hogy otthonát széppé varázsoljuk, keressen fel bennünket!


  Részletek
 • 4. Gyürki Díszkovácsoló és Kereskedelmi Kft.

  3528 Miskolc, Rét u. 19.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak