Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

teraszbeépítés

kifejezésre
1

Teraszbeépítés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Fenyőker-Fa-Lak Kft.

  Fenyőker-Fa-Lak Kft. - Teraszbeépítés - Tudakozó.hu Fenyőker-Fa-Lak Kft. - Teraszbeépítés - Tudakozó.hu Fenyőker-Fa-Lak Kft. - Teraszbeépítés - Tudakozó.hu Fenyőker-Fa-Lak Kft. - Teraszbeépítés - Tudakozó.hu Fenyőker-Fa-Lak Kft. - Teraszbeépítés - Tudakozó.hu Fenyőker-Fa-Lak Kft. - Teraszbeépítés - Tudakozó.hu

  6630 Mindszent, Búzavirág utca 14.

  Cégismertető
  Cégünk 1993. évben alakult Csongrád megyében, Mindszenten. Vásároltunk egy fűrészüzemet, ahol a beszállított fenyőrönk feldolgozása (gatterolása) ill. családi házakhoz a faház elemek gyártása történt, egyuttal forgalmaztunk fenyő fűrészárut is. A kezdeti időszakban évente 2 házat építettünk. Abban az időben még nem volt ennyire elterjedve a könnyűszerkezetes ill. a faházépítés. Kb. 2 éve tapasztaltuk, hogy az érdeklődés megnőtt ezek a házak iránt, amely cégünknek évente 8-10 szerződést, építke...


  Részletek
 • 2. Kente Hungary Kft.

  9200 Mosonmagyaróvár, Szt. István király u. 106.

  A Kente Hungary Kft. építőipari és kivitelezési munkára, valamint homlokzati és beltéri nyílászárók gyártására és forgalmazására szakosodott vállalkozás, mely 1992-ben alakult anyavállalatból fejlődött ki. Cégünk bemutatótermében (Mosonmagyaróvár, Szt. István kir. u. 106.) kül- és beltéri ajtók, illetve ablakok széles választéka található, valamint az Ötödik évszak márkanéven forgalmazott, saját üzemünkben gyártott télikert rendszerünk.


  Részletek
 • 3. Novák Zoltán Lakatosmunkák

  2765 Farmos, Jókai u. 3.

  Gyors, pontos, minőségi lakatosmunkák, egyedi elképzelések alapján is.


  Részletek
 • 4. Koté Bt.

  0 , N/A

  Cégünk a bútoripar területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 5. Séd-Solar Építőipari Kft.

  8200 Veszprém, Victor Hugo u. 21.

  A Séd-Solar Kft. építőipari tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozik. Forgalmazunk továbbá fa- és műanyag nyílászárókat, valamint árnyékolástechnikai termékeket.


  Részletek
 • 6. GyémántKert Bt.

  1173 Budapest, 540. utca 12.


  Részletek
 • 7. Bolf Asztalosipari Vállalkozás

  8800 Nagykanizsa, Tornyos köz 2.


  Részletek
 • 8. Szűrös Team

  2347 Bugyi, Bolgárkertész u. 80.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak