Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

templom restaurálása

kifejezésre
1

Templom restaurálása keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Bau-Team Építőipari és Kereskedelmi Szolgáltató Kft.

  Bau-Team Építőipari és Kereskedelmi Szolgáltató Kft. - Templom restaurálása - Tudakozó.hu Bau-Team Építőipari és Kereskedelmi Szolgáltató Kft. - Templom restaurálása - Tudakozó.hu Bau-Team Építőipari és Kereskedelmi Szolgáltató Kft. - Templom restaurálása - Tudakozó.hu Bau-Team Építőipari és Kereskedelmi Szolgáltató Kft. - Templom restaurálása - Tudakozó.hu Bau-Team Építőipari és Kereskedelmi Szolgáltató Kft. - Templom restaurálása - Tudakozó.hu Bau-Team Építőipari és Kereskedelmi Szolgáltató Kft. - Templom restaurálása - Tudakozó.hu

  4400 Nyíregyháza, Szarvas utca 17.

  A társaság alapvetően építőipari fővállalkozással foglalkozik. Ennek keretében legjelentősebb helyet foglal el a magasépítési generál-kivitelezés.
  Ügyfeleink teljes körű kiszolgálása érdekében magas színvonalra emeltük az építészeti tervezési tevékenységünket.


  Részletek
 • 2. Reizinger István asztalosmester

  9085 Pázmándfalu, Fő u. 89.

  8 éve működő vállalkozásom fő tevékenysége épület- és bútorrestaurálás, mellette bútorasztalos munkákkal is foglalkozunk. Jelenleg meghatározó a falépcső gyártás, amelyet országos szinten tudunk a megrendelő kívánsága szerint legyártani. Emellett egyedi bútorok, beépített szekrények és templomok restaurálását is vállaljuk.


  Részletek
 • 3. Mű-Ép Kft.

  6500 Baja, Szent Imre tér 2.

  Cégünk műemlékvédelmi és általános építőipari tevékenységet folytat. Kulcsrakész lakások alaptól a tetőfedésig!


  Részletek
 • 4. Pannónia Bútorvilág Kft.

  9700 Szombathely, Károly Róbert utca 32.

  Cégünk antik bútorok restaurálásával, korhű másolatok készítésével, templom-restaurálással foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Katavics Kft.

  9700 Szombathely, Lovas u. 24.

  Cégünk 1988 óta foglalkozik épület-bútorasztalos tevékenységgel. A megrendelő kívánsága szerint egyedi bútorokat készítünk. Számos vendéglátóipari egység belső terét alakítottuk ki igényesen. Emellett restaurálási munkákat is végzünk, több megyében megtalálhatóak templomok restaurálási referenciamunkái is.


  Részletek
 • 6. Kovács Zsolt egyéni vállalkozó

  6065 Lakitelek, Szikra u. 6.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak