Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

telephely bérbeadása

kifejezésre
1

Telephely bérbeadása keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Trezor és Banktechnika Kft.

  Trezor és Banktechnika Kft. - Telephely bérbeadása - Tudakozó.hu Trezor és Banktechnika Kft. - Telephely bérbeadása - Tudakozó.hu Trezor és Banktechnika Kft. - Telephely bérbeadása - Tudakozó.hu Trezor és Banktechnika Kft. - Telephely bérbeadása - Tudakozó.hu Trezor és Banktechnika Kft. - Telephely bérbeadása - Tudakozó.hu Trezor és Banktechnika Kft. - Telephely bérbeadása - Tudakozó.hu Trezor és Banktechnika Kft. - Telephely bérbeadása - Tudakozó.hu Trezor és Banktechnika Kft. - Telephely bérbeadása - Tudakozó.hu Trezor és Banktechnika Kft. - Telephely bérbeadása - Tudakozó.hu Trezor és Banktechnika Kft. - Telephely bérbeadása - Tudakozó.hu Trezor és Banktechnika Kft. - Telephely bérbeadása - Tudakozó.hu

  1119 Budapest, Petzval József u .44.

  A Trezor és Banktechnika Kft az 1990 - ben lett alapítva, melynek tulajdonosai magyar üzletemberek. Számos világcég hazai képviseletét látja el, többek között a PRIMAT szlovén és HAURATON német cégét is, amelynek termékei valamennyi jelentős hazai nagybanki, üzlethálózati és beruházási projectben megtalálhatók. Társaságunk kiegyensúlyozott gazdálkodást folytat, pénzügyi helyzete szilárd. Érdekeltségei körébe tartozó cégek szintén jelentős szakmai hátteret biztosítanak a bank- és biztonságtechnika valamint a...


  Részletek
 • 2. Konda Trans Kft.

  7940 Szentlőrinc, Keresztesi u. 16.

  Élőállat szállítás felsőfokon, nagy biztonsággal!


  Részletek
 • 3. KFKI Üzemeltető Kft.

  1121 Budapest, Konkoly-Thege út 29-33.

  A KFKI Üzemeltető Kft a KFKI Telephely ÜZEMELTETÉSÉT és szabad rendelkezésű épületeinek/helyiségeinek BÉRBEADÁSÁT végzi.


  Részletek
 • 4. Észak-Magyarországi Ingatlanforgalmazó Kft.

  3527 Miskolc, Besenyő u. 24.

  Cégünk elsődlegesen a tulajdonában lévő ipari jellegű ingatlanok hasznosítására szakosodott, melynek fő tevékenységi körzete Miskolc és vidéke. Reméljük, ingatlanjaink között található olyan, amely az Ön vállalkozásának megfelelő. Amennyiben az ingatlanok közül vásárolni kíván, a hitelügyintézésben szakembereink segítséget nyújtanak.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak