Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

telekommunikációs rendszer tervezése

kifejezésre
1

Telekommunikációs rendszer tervezése keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Trendex Holding Rt.

  Trendex Holding Rt. - Telekommunikációs rendszer tervezése - Tudakozó.hu

  1117 Budapest, Budafoki út 60.

  A telekommunikáció a leggyorsabban fejlődő iparágak egyike. A valóban megbízhatóan működő rendszerek, berendezések telepítése, komoly szaktudást igényel. A TRENDEX név immár közel egy évtizede kitűnően cseng ebben a szakmában.


  Részletek
 • 2. TAWE Hungária Kft.

  1132 Budapest, Visegrádi utca 18/b

  Cégünk három fő irányvonala az informatikai üzletág, tanácsadói tevékenység, illetve az építőipari és ipari alpintechnikai üzletág.


  Részletek
 • 3. Szabolcs COM Irodatechnika

  4400 Nyíregyháza, Epreskert u. 27.

  Másoló- és nyomtatógép kereskedelem és szervíz. Telfonalközpont telepítés és hálózatépítés ISDN-ADSL kommunikáció. Irodai kiegészítő kisgépek, kellékanyag ellátás.


  Részletek
 • 4. Beks Kft.

  4026 Debrecen, Péterfia utca 25.

  A Beks Kft. 1991-ben kezdte meg tevékenységét. Fő tevékenységi köreink: adatátviteli rendszerek tervezése, kivitelezése, üzemeltetése, rendszerintegrálás, számítógép- és perifériaszerviz, szabályzatok készítése. Forgalmazott márkák: CISCO, 3COM, HP, D-LINK., DELL, AVAYA.


  Részletek
 • 5. Tebodin EC Mérnökszolgálati Kft.

  1119 Budapest, Bikszádi u. 6/a.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak