Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

telekommunikációs berendezés

kifejezésre
1

Telekommunikációs berendezés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Videoton Holding Zrt.

  8000 Székesfehérvár, Berényi út 72-100.

  Videoton a legnagyobb magyar magántulajdonú ipari vállalatcsoport, amely gyártási, és gyártáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat kínál ipari vállalatok számára. Egyrészről a Videoton egy alacsony költségszintű integrált szerződéses gyártó (Contract Manufacturer), és professzionális regionális EMS (Electronics Manufacturing Services - Elektronikai Gyártás Szolgáltató) vállalat, amely világviszonylatban is az első 25 cég közé tartozik. Másrészről a Videoton saját technológiáinak és kompetenciáinak bázisán multite...


  Részletek
 • 2. Robohardware Kft.

  1082 Budapest, Üllői út 66/a.

  Cégünk a számítástechnika, orvosi elektronika és telekommunikáció területén tevékenykedik. Bármely ágazatunkkal kapcsolatos kérdésben 24 fős szakembergárdánk az Önök rendelkezésére áll.


  Részletek
 • 3. Szuperszíj 2000 Bt.

  0 , N/A

  Vállaljuk, hagyományos és digitális kiadványok elkészítését, karbantartását.Számítástechnikai eszközök felújítását, helyszíni javítását és új berendezés beszerzését.Irodatechnikai eszközök kellékek beszerzését karbantartását.Irodák komplett informatikai és telekommunikációs felszerelését.


  Részletek
 • 4. Szabolcs COM Irodatechnika

  4400 Nyíregyháza, Epreskert u. 27.

  Másoló- és nyomtatógép kereskedelem és szervíz. Telfonalközpont telepítés és hálózatépítés ISDN-ADSL kommunikáció. Irodai kiegészítő kisgépek, kellékanyag ellátás.


  Részletek
 • 5. Philips Magyarország Kft.

  1119 Budapest, Fehérvári út 84/a

  A Philips Magyarország Kft. és a Philips Industries Kft. a hollandiai székhelyű Royal Philips leányvállalatai. Termékskálájukban szórakoztató elektronikai termékek, világítástechnikai berendezések, komponensek és félvezetők, kommunikációs, orvostechnikai és üzleti elektronikai rendszerek, valamint kisháztartási és szépségápolási termékek egyaránt megtalálhatók.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak