Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

telefonközpont-szerelés

kifejezésre
1

Telefonközpont-szerelés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Inerkom Kft.

  6726 Szeged, Pécskai u. 11.

  Gyengeáramú tervezés és kivitelezés: beléptető és regisztráló rendszerek /struktúrált hálózatok/, telefon, számítógép, hangtechnika, biztonságtechnika (tűzjelző, riasztó) tv-hálózatok, kamerás rendszerek. Informatikai szolgáltatás: intranet hálózatok (konfigurálás, telepítés), adatbáziskezelő szoftverek fejlesztése, telepítése. Építőipari kivitelezés: világítástechnika, energiapocsékoló megoldások lecserélése gyors megtérüléssel, generálkivitelezés, kaputelefon szerelés, lakatosmunkák, kőműves, asztalos, bo...


  Részletek
 • 2. Global-Line Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  3000 Hatvan, Kölcsey u. 62.

  Cégünk a távközléstechnika és a számítástechnika területén tevékenykedik. Hivatalos Vodafone és Pantel viszonteladók vagyunk.


  Részletek
 • 3. Net54 Üzleti Kommunikáció Kft.

  1138 Budapest, Váci út 168.

  Nemcsak karbantartani és szervizelni tudjuk az üzleti partnereink által eladott rendszereket, hanem teljeskörű szolgáltatást nyújtva igyekszünk kiszolgálni vevőinket, rendszereik megálmodásától kezdve azok szállításán és telepítésén át a karbantartásig és utógondozásig.


  Részletek
 • 4. Panasonic Spider Szerviz Kft.

  1045 Budapest, Nyár utca 130

  Cégünk irodatechnikai és szórakoztató elektronikai berendezések szervizelésével foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Trend-X Miskolc Kft.

  3792 Sajóbábony, Váci Mihály u. 25.

  Cégünk informatikai, távközléstechnikai és irodatechnikai berendezések forgalmazásával, szervizelésével és üzemeltetésével foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Komplextel Távközlési Tanácsadó és Szolgáltató Bt.

  1151 Budapest, Vácegres u. 1.


  Részletek
 • 7. M-Véd Bt.

  3300 Eger, Törvényház út 15.

  Cégünk 1994. január 1-jétől áll partnerei szolgálatára.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak