Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

telefonközpont-kezelés

kifejezésre
1

Telefonközpont-kezelés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Apollo 07 Személy- és Vagyonvédelmi Szolgáltató Kft.

  Apollo 07 Személy- és Vagyonvédelmi Szolgáltató Kft. - Telefonközpont-kezelés - Tudakozó.hu

  2900 Komárom, Igmándi út 22. 2.em. 3.

  Az APOLLÓ-07 Kft. 1997. november 1-jétől foglalkozik vagyonvédelmi szolgáltatásokkal, ezen belül vállalatok, üzletek objektumainak őrzés-védelmével, rendészeti feladatainak ellátásával, alkalmi pénzkísérésekkel, biztonsági takarítással, rendezvénybiztosítással, vagyonőr képzéssel, klasszikus magánnyomozással, adósságkezeléssel, pótmagánvádas ügyekben való közreműködéssel.
  Szolgáltatásaink alapelve a megbízó érdekeinek teljeskörű képviselete, figyelembe véve annak igényeit és anyagi lehetőségeit....


  Részletek
 • 2. HB Security Biztonságtechnikai és Vagyonvédelmi Kft.

  1134 Budapest, Árbóc u. 6.

  A társaság kiterjedt tevékenységi köre lehetővé teszi, hogy a legszigorúbb biztonsági követelményeknek megfelelő, de mégis teljeskörű szolgáltatást nyújthassunk megrendelőink számára.


  Részletek
 • 3. Super Komfort Kft.

  1149 Budapest, Várna u. 12-14.

  Cégünk épületek üzemeltetésével, karbantartásával foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Trend-X Miskolc Kft.

  3792 Sajóbábony, Váci Mihály u. 25.

  Cégünk informatikai, távközléstechnikai és irodatechnikai berendezések forgalmazásával, szervizelésével és üzemeltetésével foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Hectas Magyarország Épületfenntartó Kft.

  1146 Budapest, Hungária krt. 140-144.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak